Jeg er jo Bridget Jones #132

1. Jeg havde virkelig tænkte mig at slå et slag for sundheden, nu hvor der er så meget lækkert grønt i butikkerne, men så var jeg lige i Superbest og spottede det her. Jeg har aldrig før set Ben & Jerry’s være så meget på tilbud, så der var altså ikke noget at gøre!

2. Min mor dukkede op i morges for at sætte en kuffert hos mig, og jeg magtede simpelthen ikke at gøre hele lejligheden ren, så jeg nøjedes med gangen og badeværelset og nægtede hende adgang til resten. Smooth.

3. Hun gennemskuede mig straks.

4. Jeg har spist nye kartofler hver dag til aftensmad den sidste uge. Nogle dage uden noget til. Udover smør og salt, forstås.

5. I forgårs hoppede jeg i min yndlings-maxikjole og nåede halvvejs ud ad døren, før jeg opdagede de ikke voldsomt klædelige plamager med kattebræk nede ved mine ankler…

6. Franks kattebakke er en af de her smarte designs, der ligesom er et lille hus, så man slipper for både lugt og kattegrus overalt… Bortset fra at jeg forleden glemte at sætte overdelen på igen, da jeg havde rengjort herrens toilet, hvilket han syntes var hysterisk morsomt og benyttede lejligheden til at kaste om sig med kattegrus… Det lille røvhul.

7. Den monstrøse vabel, jeg fik efter min meget bitre gåtur, bukkede i bogstaveligste forstand under for presset for et par dage siden, og jeg er nu officielt haltende.

8. Jeg har igen måttet erfare, at man bare bare ikke skal lave aftensmad, når man er pissefucking sulten. Jeg har i skrivende stund gang i, hvad der vel nærmest kan beskrives som en balje risotto, fordi jeg overvurderede min appetit en anelse. Men, hallo, det er jo heller ikke nemt, når ris fordobler i størrelse, vel?!

9. Jeg er ved at udvikle et indædt had til Liva på 6-7 år, der bor i stuen tv. i min opgang. Hun er så farligt populær, at børnene nede i gården nonstop prøver at få hendes opmærksomhed, og det driver mig langsomt til vanvid. “Livaaaaaa! Liiiiiivaaaaa!! LIIIIIIIIVAAAAAA!!!”

10. Jeg har mistet mit første “like” på Facebook-siden. Det var hurtigt. Jeg vil dog vove at påstå, at det altså ikke er min skyld. Jeg havde advaret om, at jeg ikke kan lade jer være!

Kommentarer (25)

 • Wow, det er virkelig billigt for Ben & Jerry's. Gad vide om det ikke var fordi de snart ville blive for gamle? Jeg oplevede engang i en Blockbuster at de solgte en bestemt smag til kun 15 kr, fordi de ville blive for gamle dagen efter.. Desværre skulle jeg ikke hjem forbi min fryser, så købte dem ikke 🙁

 • Griner over det med kattebakken 😉
  Og hvorfor er det så lige at der overhovedet ikke er en superbest i nærheden af mig? Jeg bor jo midt på Amager! Jeg har det hele, undtagen Superbest, som sælger Ben & Jerrys til minipris.
  Jeg er bitter.

 • Hold nu op jeg er misundelig på billig B&J, jeg kunne virkelig godt spise en omgang strawberry cheesecake, hvis man kunne gifte sig med is ville jeg gifte mig med den 😀
  Udover det er Frank altså lidt en lort at han både brækker sig på din ynglingskjole og smider om sig med kattegrus og dig som bare gør alt i verden for ham. Utaknemmelige skarn 😉

 • Ja første tanke var – Ku' godt.. Gi' Mig NU!!!! ha ha.. men jeg prøver at styre min sukker-trold så det går ikke..

  Super lækker kjole, måtte lige tilbage og kigge og den er da vidst på tilbud nu til 110 kr… kunne godt fristes, men har købt nok tøj i denne uge.. Må lige overveje igen.. 😉

  Knus <3

  Knus

 • Okay, this may sound very weird – men hvor tit kaster Frank op? Det er bare fordi jeg altid bliver så urolig, når Kajmis kaster op, men har har været til dyrlæge og fået det helt store tjek ligesom Frank, fordi han også er en ældre herre…
  Kh Trine

 • Måske to gange om ugen. Det er ret ofte, men jeg har også haft ham til dyrlægen, og hun sagde helt god for ham. Jeg prøver som regel at finde årsagen til, at han kaster op, og i hvert fald ni ud af ti gange er det, fordi han har spist for hurtigt eller mere almindeligt pga hårboller. Han har jo djævelsmeget pels, det dyr!

 • Jeg har haft samme problem med min trinde hankat. Jeg fik anbefalet at blande lidt foder til store racer ned i tørfoderet, så nogle af stykkerne er så store, at de ikke kan sluges hele. På den måde tvinges han til at tygge maden og dermed spise langsommere.Samtidig begyndte jeg også at give ham kattemalt hveranden dag mod hårboller. Siden da er han gået fra at brække sig flere gange om ugen til en gang hveranden måned – typisk fordi han har forædt sig i kattegræs.

 • Jeg har prøvet malt med Frank før, men det virkede ikke rigtigt, og det var svært at lokke i ham. Så tager jeg hellere brækket. 😉

 • Hej Miriam. Jeg er ny læser af din blog, og har derfor brugt hele min aften på at læse mange af dine tidligere indlæg igennem 😀 der fandt jeg et link til bloggen “Til mit skønne barn” – og blev ret interesseret efter din anbefaling. Men bloggen findes vist ikke længere? Ved du om bloggen har skiftet navn eller er lukket ned?

  God blog i øvrigt 😀

 • Øv, begge mine er helt vilde med det, så der skal slet ikke lokkes. Snarere tværtimod, de kommer løbende så snart de kan lugte det… Hvis det ellers passer med hans diæt, er tørfoder i store bidder som sagt også værd at prøve, hvis han har tendens til at sluge maden hel for derefter at kaste det op igen.

 • Lidt forsinket kommentar, men har først fundet din blog nu. I min naboopgang bor der en pige, som en anden pige meget gerne vil lege med. “HUMAMAAAAAAAA!” Og hun kan fandme blive ved i flere minutter. Fat nu, at Humama nok ikke er hjemme eller ikke gider lege med dig, nå…!

Der er lukket for kommentarer.