Jeg er jo Bridget Jones #130

1. Efter at have søgt i årevis efter en prikket kjole á la Julia Roberts’ i Pretty Woman har jeg endelig opstøvet et værdigt eksemplar. Desværre med nogle få ulemper: Den koster 1350 kroner og fås op til en imponerende størrelse 38.

2. Jeg er på dag to med forberedelser til min eksamensopgave, og jeg er allerede så opgivende, at jeg mest af alt har lyst til at gemme mig under min dyne de næste to uger.

3. Er stadig virkelig bitter over at have misset Justin Timberlake koncerten.

4. Forleden tømte jeg min postkasse og fandt en pakkeseddel fra samme dag. Jeg havde været hjemme hele dagen. Jeg sværger, en eller anden dag går jeg amok på postbude, der er for dovne til at levere pakker til anden sal – især fordi der for pokker er elevator i bygningen!

5. I onsdags sad jeg i mit badekar og ville drikke en tår vand af den flaske, jeg havde med derud, da jeg så noget hvidt på min finger. Jeg gik ud fra, det stammede fra den hytteostsnack, jeg havde med derud, så jeg stak rask væk fingeren i munden. Det var shampoo.

6. Mens jeg har været ludfattig, har jeg lavet bogmærker på alle de ting, jeg skulle købe, når jeg igen havde lidt penge. Nu har jeg penge, men jeg var åbenbart fattig så længe, at alle tingene er udsolgt…

7. Fik i dag en mail fra Asos om, at de har tilbud på sommersko. Jeg mangler fælt et par fornuftige sandaler, så jeg klikkede begejstret derind. 358 eksemplarer og ikke ét eneste bare nogenlunde uhæsligt par iblandt. Suk. Det bliver en lang proces.

8. Frank er endelig færdig med sin ørekur og har nu fine og raske ører, men nægter til gengæld at snakke med mig, fordi jeg er den onde dame, der hældte kolde dråber i dem i to uger.

9. Hele min lejlighed flyder i skrivende stund med tomme ærtebælge. Jeg har muligvis et afhængighedsproblem.

10. Det er mors dag, og jeg har absolut intet planlagt. Jeg ville have gjort noget virkelig specielt, men det er bare, som om jeg løb tør for alle de gode, billige idéer for flere år siden… Mon hun ville sætte pris på en tændstikæske med guldsprayet macaroni på?

Comments (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.