Jeg er jo Bridget Jones #130

1. Efter at have søgt i årevis efter en prikket kjole á la Julia Roberts’ i Pretty Woman har jeg endelig opstøvet et værdigt eksemplar. Desværre med nogle få ulemper: Den koster 1350 kroner og fås op til en imponerende størrelse 38.

2. Jeg er på dag to med forberedelser til min eksamensopgave, og jeg er allerede så opgivende, at jeg mest af alt har lyst til at gemme mig under min dyne de næste to uger.

3. Er stadig virkelig bitter over at have misset Justin Timberlake koncerten.

4. Forleden tømte jeg min postkasse og fandt en pakkeseddel fra samme dag. Jeg havde været hjemme hele dagen. Jeg sværger, en eller anden dag går jeg amok på postbude, der er for dovne til at levere pakker til anden sal – især fordi der for pokker er elevator i bygningen!

5. I onsdags sad jeg i mit badekar og ville drikke en tår vand af den flaske, jeg havde med derud, da jeg så noget hvidt på min finger. Jeg gik ud fra, det stammede fra den hytteostsnack, jeg havde med derud, så jeg stak rask væk fingeren i munden. Det var shampoo.

6. Mens jeg har været ludfattig, har jeg lavet bogmærker på alle de ting, jeg skulle købe, når jeg igen havde lidt penge. Nu har jeg penge, men jeg var åbenbart fattig så længe, at alle tingene er udsolgt…

7. Fik i dag en mail fra Asos om, at de har tilbud på sommersko. Jeg mangler fælt et par fornuftige sandaler, så jeg klikkede begejstret derind. 358 eksemplarer og ikke ét eneste bare nogenlunde uhæsligt par iblandt. Suk. Det bliver en lang proces.

8. Frank er endelig færdig med sin ørekur og har nu fine og raske ører, men nægter til gengæld at snakke med mig, fordi jeg er den onde dame, der hældte kolde dråber i dem i to uger.

9. Hele min lejlighed flyder i skrivende stund med tomme ærtebælge. Jeg har muligvis et afhængighedsproblem.

10. Det er mors dag, og jeg har absolut intet planlagt. Jeg ville have gjort noget virkelig specielt, men det er bare, som om jeg løb tør for alle de gode, billige idéer for flere år siden… Mon hun ville sætte pris på en tændstikæske med guldsprayet macaroni på?

Kommentarer (20)

 • Jeg fik min søster til at tage sig af blomster til vores mor i dag! Yay, hvor har det været rart ikke at stresse over åbne blomsterforretninger eller være kreativ med kort. Og hallo – hytteost i badekaret?! Jeg er faktisk i tvivl om jeg ikke ville gøre det samme, problemet er bare at jeg ikke har noget badekar. Det lyder bare så forkert når man bruger hytteost og badekar i samme sætning =/

 • Altså ang. uhæslige sandaler har jeg selv klikket et par fra H&M hjem. Til 129 kr. (!!!!!!) synes da selv det var en overkommelig pris. Håber dette var en hjælp 😀

 • Åhhhhhh hvor kan jeg nikke genkendende til punkt 4. Ok. Jeg bor på tredje. Uden elevator. MEN DET ER FIL FUCKME DERES ARBEJDE AT LEVERE DE LORTEPAKKER! Og når man nu lige så stille sidder pænt og venter en hel dag fordi man bare kan mærke at den pakke burde komme i dag, kan det virkelig gøre mig arrig at de har været der uden så meget som at ringe på dørtelefonen bare for at høre om det er turen værd. Bum!

  Venlig hilsen til dig, ikke til potbudet, fra Kristina 🙂

 • Altså… Jeg bor på stuen… Rundt 25 meter fra postkassen. Jeg ser da tit og ofte postmanden ikke orke (!!!???!??!) at gå så langt over….

 • Jeg fik engang et brev fra UPS om, at de ikke kunne levere en pakke til mig. Om jeg ikke lige kunne komme til Fredericia og hente den på deres lager? Du ved, bare lige 100 km væk. Øh nej. Det endte dog med, at de indså, at de godt kunne smide pakken af alligevel – ellers ville jeg godt nok også være bekymret for deres forretningsgrundlag.

 • Angående nummer 1, kender du http://ladyvlondon.com? De viser typisk deres kjoler med tylskørt under, men på deres facebookside kan man finde nogle kunder, der har lagt billeder op af med kjolerne uden underskørt. Størrelserne går fra 8-28 (UK), så der er noget til de fleste. De har en brun polka dot til lidt over 400, så det er mere SU-venligt 🙂

 • Hej søde Miriam.

  Jeg tænkte på om du ville lave et eller flere indlæg om hvordan du forbereder dig på sommeren ift. garderobe, pæne stænger, lejlighed, must haves og planer for sommer og hvad du vil have nået 🙂

  Knus Camilla

 • Jeg ved godt, at det muligvis er lidt “out” nu, men sidste år (?) lavede du rigtig godt indlæg om melodi grand prixet, du har vel ikke et i støbeskeen denne gang? 🙂

 • Åh, hvor er du sød at tænke på mig, men det er desværre ikke helt samme silhuet, og det er præcis den, jeg er på jagt efter!

Der er lukket for kommentarer.