Paradise Recap – Uge 11

Mandag
 • Ny pige, Amalie, checker ind lige i tid til, at Miss Paradise konkurrencen starter. På photoshootet er det første, pigerne ser, Nadia. Hurra! Mit trekløver er samlet igen!
 • Henrik fortæller de andre drenge om den kommende plan, der indebærer, at han og Amanda + Laura og Malte skal knalde samtidig i poolen.
 • Drengene tager ansigtsmasker på og går i karbad. Fordi det åbenbart er en uskreven regel, at de skal gå gay, når de er alene på hotellet. Mens de sidder der i al deres femininitet, kommer der et brev med Emma Gads Takt og tone og en besked om, at de skal overvåge og vurdere pigernes manerer under aftensmaden.
 • Om aftenen er der diamantfest. Laura får et af sine sædvanlige breakdowns, fordi hun er partner med Thomas, og Malte snaver med Nadia, og generelt har hun det bare så hårdt, altså!
 • Laura og Malte knalder i poolen, og Christian og Malene tilslutter sig festen. Henrik og Amanda faker imidlertid, men tager revanche senere. 
Tirsdag
 • Der kommer brev om, at pigerne afholde talentshow… Som af en eller anden grund skal have svømmetema. Malene stjæler Sandys idé om at lege livredder. Virkelig, virkelig dårlig stil. Resten af pigerne laver mere eller mindre bare stripshows.
 • Om aftenen skal pigerne holde hver deres private temafest. Nogle af dem gør det egentlig udmærket, men de fleste snupper (igen) den nemme udvej med druk og hor.
 • Henrik og Amanda er allerede faldet i kedelig sex-rillen, mens Christian og Malene giver den gas.
Onsdag
 • Christian og Henrik + Malene og Amanda diskuterer sex. Det er… klamt. Jeg har ikke behov for at høre Henrik prale med sine seksuelle talenter.
 • Som altid skal Miss Paradise-konkurrencen sluttes af med en catwalk, et spørgsmål og resultatet af photoshootet. Drengene morer sig med at finde spørgsmål specielt designet til at få pigerne til at se dumme ud.
 • Oooog det lykkes. Laura ved ikke, hvad tvangsægteskab er, og Amalie mener, vi skal samle vores madrester sammen og sende dem til Afrika. Sandy giver til gengæld et overraskende velargumenteret svar på, hvorfor atomvåben er noget lort og tager selv selvfede Henrik med bukserne nede. 
 • Malene ender med at tage titlen som Miss Paradise. Det er noget fis. Sandy skulle have haft den, men drengene tager hende ikke seriøst, og det lider hun under.
 • Christian beslutter sig for at give Nadia en skideballe, fordi hun ikke er helt oppe at køre over Malenes sejr. Malte tager Nadia i forsvar, og bang! Så er der gruppeskænderi for fuld smadder. Christian tager den totalt over grænsen og råsviner Sandy til. Gud, hvor kan jeg dog ikke snuppe den dreng. Man skulle tror, at 26 var gammelt nok til ikke at synke ned på folkeskoleniveau. Selvretfærdige røvhul. 
Torsdag
 • Malene får morgenmad og et brev på sengen. Hun får lov til at frede en pige, som automatisk går partnerløs videre til næste uge. Hun vælger Amalie i et forsøg på at få enten Nadia, Sandy eller Simone ud.
 • Martin melder ud, at han hellere vil stå sammen med Nadia, hvilket gør Sandy til den udsatte pige. Gruppen begynder derfor at arbejde ihærdigt på at få Thomas til at vælge Sandy, og Laura får travlt med at trække i land med sin nederen opførsel i et forsøg på at beholde sin (temmelig forhadte) partner. Stakkels, stakkels Thomas, der bare er en simpel bonderøv fra Thyborøn og slet ikke vant til den slags drama.
 • Parceremonien har imidlertid et twist: 1-3.-pladsen i Miss Paradise – Malene, Nadia og Sandy – får lov til at vælge først og låse sig med deres partner. Pludselig er spillet radikalt ændret. I love it! 
 • Posen bliver rystet med det samme, da Malene stiller sig bag Malte (i et forsøg på at få Simone ud), Nadia vælger derefter Henrik, Sandy vælger Christian, og dermed er det næsten sikkert, at enten Laura eller Amanda ryger. Christian, Henrik og Malene benytter lejligheden til lige at smide et par ufortjente svinere til af sted mod Sandy. Jeg er altså ligeglad med, hvad de andre siger, jeg kan godt lide Sandy! Hun er kvikkere, end folk tror, og tager ikke sig selv for seriøst. *host – Henrik – host*
 • Simone vælger naturligvis Martin, mens både Laura og Amanda står bag Thomas. Holy crap! Den havde ingen set komme! Thomas vælger Laura, og Amanda må sige farvel til en totalt knust Henrik. Det er simpelthen så sødt, at han mister al sin selvfedhed, når det gælder hende.
 • Både Christian og Henrik reagerer super barnligt på deres nye partnere. Henrik sætter sig sågar og surmuler i baren og nægter at hjælpe Nadia med at flytte. Næste uge bliver vist lang for alles vedkommende.

Kommentarer (15)

 • Jeg er også kæmpe fan af Sandy og er helt enig i at hun burde have vundet – det er så rart med en pige der ikke tar sig selv så højtideligt. Christian og Henrik var bare nogle røvhuller. Virkelig! Kunne ellers ret godt lide Henrik indtil han kom ind igen – nu er han bare selvfed og belastende…

 • noget Amalie siger da hun kommer ind : “jeg elsker bare at man kan være sig selv” !!!!! øøøhhh ja hvem fanden ellers ville man være end sige selv, hun er blank ..

  noget simone siger da de skal ha Miss Paradise : ” jeg er har ikke falske bryster , jeg har bryster og lange ben ” !!!!! jamen det har de andre sku da også, hun er også blank …
  og fedt nu sker der noget på PD …

 • Det er simpelthen forfærdeligt, men holder ubetinget med Laura, så du kan nok regne ud at jeg syntes det var møg ærgerligt at se Nadia igen. Håber snart Kasper kommer ind igen så vi kan få lidt drama mellem ham og Malthe…

 • Jeg blev oprindeligt ked af det det Amanda røg ud. Som en kniv i mit hjerte. Og så er det jeg spørger mig selv, som begavet pige, hvorfor fanden jeg ser dette?

 • Og skal vi så lige aftale, at du de kommmende uger planlægger dit private liv således, at det ikke kommer i vejen for Paradise og efterfølgende recaps? 😉

  Alt i alt er vi ret enige, hvad angår deltagerne. Jeg var ikke så hurtig som du til at regne Henriks karakter ud, men den fik han da sat en stor, fed streg under i denne uge. Og parceremonien var lige efter mit hoved – endelig slipper vi for at høre på Amanda. Tror Laura bliver mere tålelig nu også 🙂

 • Det er lang tid siden, jeg mistede fidusen til Henrik. Godt nok er han bestemt mere intelligent end mange på hotellet, men der er ingen grund til at være SÅ selvfed over det…

 • Nu er der jo mange mennesker, der er falske i et forsøg på at blive accepteret af andre, så den udtalelse ser jeg nu ikke så meget galt med.

Der er lukket for kommentarer.