Jeg er jo Bridget Jones #117

1. Jeg er helt indforstået med, at jeg ikke er og aldrig bliver den tyndeste pige på kajen, men når et billede som det her bliver tværet ud over instagram og Facebook, så vil jeg alligevel godt have lov til at lægge mig ned og dø… (Holder desperat fast i overbevisningen om, at det bare er en virkelig uheldig vinkel + dårlig belysning + alle de andre ting, jeg lærte af den her geniale billedeserie.)

2. I mandags, da jeg skulle på uni, kunne jeg ikke finde mit penalhus og endte med at måtte bruge min hundedyre Prada-clutch i stedet.

3. På vej hjem fra uni var der en stangstiv grønlænder med en halvtom 12-pack i hånden, der kiggede på mine strømpebuksebeklædte ben og spurgte mig, om det ikke var for koldt. Jeg er personligt ikke så stor fan af de der mennesker, der synes, det er okay at behandle samfundets svage som skrald, så jeg smilede venligt og sagde, at det syntes jeg ikke, det var… Hvilket han opfattede som en opfordring til at tage mig på røven og spørge, om vi ikke skulle date.

4. Havde muligvis glemt, at det der uni også inkluderer selvstudie og mangler derfor lige at kværne 150 sider mere inden i morgen klokken 10.

5. Flere af jer anbefalede mig at prøve Tinder-app’en i min dating quest, og selvom den ikke rigtigt forekommer mig at appellere til den type mand, jeg gerne vil have fat i, så besluttede jeg mig for at prøve alligevel. Bortset fra, at den viste sig at kræve den nye software update, som jeg pinedød har undgået, og som jeg oven i købet slet ikke havde plads nok på min telefon til at installere.

6. Brugte den næste time på at slette ligegyldige billeder og musik, og da jeg endelig havde plads nok, blev jeg helt flabet informeret om, at den nye opdatering kun kunne installeres, hvis min iPhone var tilsluttet et WiFi-netværk. Jeg har (som det sidste menneske i landet) ikke en WiFi forbindelse derhjemme.

7. I American Hustle er der en scene, hvor Amy Adams og Bradley Cooper skal fedte sig ind på en kattedame og lader, som om de er vildt interesserede, mens hun ævler løs om sine katte. Gæt hvem der simultant fik en albue i siden fra begge sine sidemænd under denne scene? Yup.

8. Jeg er pissetræt af, at jeg ikke har tv under OL, fordi jeg eeeeelsker kunstskøjteløb. Nogen, der ved, om man kan streame nogen steder?

9. Var i går i karbad så længe, at min hud bogstaveligt talt begyndte at gå i opløsning. Hele min krop klør nu, som havde jeg rullet mig i brændenælder.

10. Klokken er i skrivende stund 18.48, og jeg venter desperat på, at det bliver et nogenlunde acceptabelt gå-i-seng-tidspunkt. Jeg er træt. (Med tak til mine overboer, deres skrigende barn og evige håndværkerprojekt.) Føler mig som en på 80.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.