Det der instagram…

Der har været lidt brok over, at jeg ikke reklamerer nok for min instagram (@miriampoulsen), så nu har jeg med megen møje og besvær tilføjet sådan en widget-dims ude i siden, så I altid har mulighed for at holde jer opdateret.

Jeg skal dog advare om, at min instagram virkelig skuffer, hvis I stadig har en eller anden forventning om, at jeg i bund og grund er et sejt menneske. Det er jeg ikke. Jeg poster mest billeder af Frank ind imellem krydret med lidt mad og andre tilfældigheder. Jeg er heller ikke hende, der spammer mine billeder til med tredive forkskellige varianter af det samme hashtag, for jeg har ikke rigtig det der inderlige ønske om at få en mulliard followers, jeg ikke aner, hvem er. Jeg bruger det mest sådan for hyggens skyld.

På den måde er jeg faktisk en temmelig fesen og virkelig uambitiøs instagrammer, men hvis I har lyst til at følge med alligevel – også selvom I ikke selv bruger app’en, så kan I altså gøre det nu.

Der fík jeg virkelig solgt mig selv godt, hva’? 😀

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.