Giv lidt god blogkarma

Jeg er personligt virkelig glad for tiltaget “små blogs” herinde (nummer 1 her og nummer 2 her), fordi blogland kan være et urimeligt svært sted at råbe op, og der derfor er en masse knaldgode blogs, der ikke får bare halvdelen af den opmærksomhed, de har fortjent.

Nu er der så bare sket det lidt uheldige, som jeg nok egentlig burde have set komme: Jeg er ved at løbe tør for små blogs at anbefale. Og det dur ikke, så I må lige række mig en hjælpende hånd. Smid links nedenfor til blogs, I mener er fantabuløse (uanset emne), så jeg kan fortsætte den gode bloganbefalingskarma – og bruge heeeele aftenen på at opdage nye yndlingsbloggere!

Det er som altid også tilladt at skamrose sin egen blog, for det var ikke blogland uden fuldstændigt uhæmmede mængder selvpromovering. Og skidtet virker jo! Hurra! Se mig, jeg er vigtig!

Jeg håber, I har noget godt oppe i ærmet, for jeg røvkeder mig faktisk lidt, og jeg har ikke flere liv i Candy Crush… 😉

PS: Jeg modtager hjertens gerne anbefalinger, jeg har modtaget før. Både blogges indhold og min egen smag er jo konstant i udvikling, så hellere en gang for meget end en gang for lidt!

Kommentarer (33)

 • Se mig, mit liv er skide interessant!
  Synes jeg selv. Hvis vi ser bort fra, at der virker ret seriøst ovre hos mig, så er jeg altså virkelig sjov (Jeg ved godt, at det er farligt at sige. Fuck it). Det er bare som om at Anden eller en eller anden (HAHAHAH. I.k.k.e s.j.o.v.t) har været forbi og nakket min geniale humor. Eller så er det bare November, der er en bitch (og tyv!). Eller hele året, faktisk. Ja, det må være det.

  Jeg er så pisse klog, poetisk og indsigtsfuld. Men jeg er også et tudefjæs, så meget at det burde være ulovligt at jeg fylder 20 lige om lidt. Jeg føler mig ikke en dag over 16. Og så har jeg ikke trænet i 3 uger nu. (Jeg står ved det! Tsk, det er jo ingenting. De siger, at de der hviledage er yderst vigtige) Burde nok snart lave en smoothie, eller andet med instagram-potentiale, blot for at opretholde illusionen om, at jeg overhovedet er indehaver af sådan et rigtigt liv.

  Måske jeg burde prøve det der Candy Crush. Jeg har på fornemmelsen, at det er indbegrebet af liv.

  http://simplificeret.blogspot.dk/

 • Jeg synes, det er et mega godt koncept, du kører. God stil at vise små blogs frem! Jeg læser mange forskellige blogs, både de sjove, de eftertænksomme, de kreative… Og jeg skriver selv sådan en til tider tung type, den er i hvert fald hudløst ærlig om livet og tankerne efter stresssammenbrud og angstanfald. Noget, jeg bestemt aldrig troede skulle ramme mig. Men jeg prøver at skrive om det på en tålelig og til tider sjov måde. I hvert fald gør jeg mig umage med at skrive godt!
  Jeg læser også flere samme kategori. Kan i den forbindelse anbefale Madammen.dk, der skriver så inderligt og ægte om sin fars sygdom og død, om livet, når det er svært, og om succeserne på vejen. Hun kan skrive!!
  Og jeg følger “Mit liv på godt og ondt”, hvor gode Louise fortæller om at få diagnosen ADHD som voksen og de overvejelser og tanker, der følger med. Ved ikke, om det er noget for dig, men jeg læser dem fast, så du skal have anbefalingerne med.

 • Jeg er vild med denne her, men kan faktisk ikke huske, om jeg maaske har fundet den gennem en af dine tidligere anbefalinger? http://solastdecadeblog.blogspot.de/ Anyways, den er i hvert fald fin og fortjener en anbefaling. Til kedsomheden har jeg ogsaa et par stykker:

  http://www.abeautifulmess.com/
  http://vintage-addicted.blogspot.de/
  http://katslovefashion.blogspot.de/
  http://www.andysparkles.de/
  http://behindcatiseyes.blogspot.de/
  http://despite-the-style.blogspot.de/

  Det er bare lidt af dem, jeg selv kan lide at läse. Der er ingen danske i mellem og vist heller ikke nogen, der har brug for en anbefaling som saadan, men det kan jo väre, du falder over en, som kan hjälpe lidt paa kedsomheden 🙂

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

 • Jeg synes det er et knaldgodt initiativ. Det er virkelig god karma – og så meget anderledes end det de fleste blogger gør. Der er rigtig meget “linklove” i blogland, men på en eller anden måde er det de samme blogs der kører rundt hos hinanden. Jeg læser mellem 40 og 50 blogs fast og de er meget forskellige. Der er små og store og ofte har jeg fundet dem via en fængende kommentar på en anden blog. Men jeg har skåret nærmest alle BD -blogs fra. Er så træt af reklamerne! Og jeg har det også svært ved blogs der primært bringer sponsorerede indlæg. Ikke fordi der er problemer med at få sponsoreret ting, men hvis der ikke er en god del “egne” indlæg også, så mister jeg fornemmelsen af personer bag og så gider jeg ikke læse dem.
  Jeg begyndte selv at blogge for et par måneder siden og har det vildt svært. Ikke fordi jeg ikke har noget at sige – der er masser – men fordi jeg ikke har nogen læsere og derfor heller ikke får feedback og derigennem kan få en fornemmelse af om der overhovedet er læsere til sådan en som mig. Jeg skriver selvfølgelig også for mig selv, men absolut også for at blive læst, og når man ikke gør det, kan det være svært at fastholde motivationen.
  Jeg forventer ingen anbefaling, men det vil da være fedt, hvis du kaster et blik næste gang du løber tør for liv i Candy Crush…:-)

  http://godtpolstret.dk/

 • Åh jeg priser mig (og sikkert samtlige andre med små blogs) lykkelig for bloggere som dig, Miriam!
  De små blogs er tit dem med sandhederne, indsigterne, de kloge ord, den gode skrivestil og masser af stof til eftertanke, hvor de store tit drukner i reklamer. Og ja, jeg vil da også gerne have fat i de der gratis ting!

  Jeg vil naturligvis gerne lave et super selvfedt shoutout for min blog om at alt er så pænt på overfladen, men nøj så kaos på indersiden. Dog ikke en ynk-ynk blog.. Alt skrevet med skarp ironisk distance i min kamp om at blive blogger med postkassen fuld af gratis-ting, liebhaverbolig med nul kroner på kontoen, et liv på høje hæle uden at falde og om at bage med mel i hele køkkenet. Krydret med lidt overvejelser om livet, hvordan vi skal opføre os og meget meget.
  Titlen med kæmpe ironisk distance fra pretty-face bloggerne med styr på livet.

  Tag endelig et kig forbi mit univers.

  http://www.paeneoverflade.blogspot.com

  /Mia

 • Jeg tror ikke, jeg læser så meget (noget?), du ikke allerede læser, men http://theclothes.blogspot.dk/ har indfanget mig som ny og begejstret læser på det seneste (okay, vi snakker nok nærmere omkring et halvt år, men hvem tæller – bloggen føles netop ret ny, fordi det ikke er det typiske BD-indhold, ha). Her er pæne billeder i hobetal, og udover ikke at bestille så meget andet end at gå rundt i pæne outfits, synes jeg også, hun skriver nogle gode tekster, der er så meget mere end 'og så tog jeg den grønne trøje på til den her nederdel og bla bla bla'. Jeg er stor fan, i hvert fald 😉

  /Stine K.A., 6400happimess.com (…fordi selvpromovering jo bare ér vigtig 😉 )

 • Jeg synes det samme som Mia! Derfor giver jeg også Mia ret i, at hendes blog er værd at undersøge nærmere 🙂

  Jeg elsker også selv at finde nye små blogs, der ikke flyder over med presseevents, sponsorerede indlæg om de der sorte hudormemasker eller ting, dødelige mennesker aldrig kunne få råd til. Derfor har jeg selv forsøgt mig med en blog, der er fyldt med farver, genbrug, fortællinger, et gran nostalgi og tøj til studentervenlige priser.

  Jeg bor på gownsandroses.bloggersdelight.dk/, og du er mere end velkommen til at komme på besøg!

  Derudover vil jeg også lige anbefale Søsters Køkken (der dog vokser med lynets hast), Twenty Years From Now (.dk) og Boghylden. Jeg følger dem selv, og de er tiptop på hver deres måde 🙂

 • Jeg aner ikke, om min blog falder i din smag. Den er ikke så “skarpvinklet” eller nichepræget. Der står om stort og småt og alt lige fra øv-dage og mandagshumør til drømme tøjcollager, madplaner (og opskrifter), shoppingfund, ferier og små fotoglimt fra min hverdag.

  Du skal i hvert fald være hjertens velkommen i mit lille univers, hvor jeg mest bare skriver om, hvad jeg fordriver tiden med 🙂

  /Line
  http://www.vidunderligevirvar.blogspot.com

 • http://www.signebanke.blogspot.dk
  Et ægte kærlighedsbarn af en blog – ikke noget forsøg på at være dybsindig (for hvilken 18 årig klæder det?Dybest set er vi jo bare dumme, overfladiske og forvirrede), men en måde at kanalisere mit te-besatte liv ud på en casual måde, hvori der helst skulle være en ordleg eller to, heltsikkert en te eller tredive og bestemt alt det andet jeg møder på min vej. Giv mine Muldvarpeskud et kig på http://www.signebanke.blogspot.dk

 • Fedt initiativ! Jeg kan også godt lide at læse lidt nyt engang imellem 🙂 Jeg har allerede fundet et par stykker ud der skal kigges nærmere på ud fra alle kommentarerne for dette indlæg, og vil se frem til kommende indlæg om dette.

  Jeg blogger selv på http://chinavianliving.dk – også lidt om alt og intet. Hverdag, rejseliv, billedspam, tanker om løst og fast, skøre kinesere, osv. En slags personlig blog med udgangspunkt i min udlandseventyr som praktikant i Shanghai. Planen er at den fortsætter selvom jeg vender snuden hjemad igen ved juletid. Kig forbi hvis du har lyst!

 • Nina, du er da bare den sødeste person, der findes! Og hvis ikke jeg vidste at Miriam kender din blog (og tror også, hun kender min, hun har i hvert fald kigget forbi min digtblog, og jeg ved ikke hvor man ellers skulle finde den), så ville jeg også anbefale dig, for du er meget mere cool! 😀

 • Når det nu for en gangs skyld er tilladt at selvpromovere for fuld skrue, vil jeg da også anbefale min egen blog 🙂

  En rejseblog om stort og småt fra livet som udvekslingsstuderende i Rom, krydret med lidt selvironi..

  Så kig forbi freiakirkeskov.blogspot.it, hvis det lyster 🙂

 • Jeg bliver jo også nærmest nødt til at smide min hat (blog) i puljen. Selvpromovering FTW! 😉 Jeg skriver om nærmest alt imellem himmel og jord, rigtig meget om mad (og kage) men også meget om alle de der gode og knapt så gode hverdagsting. Kig forbi, kig forbi. Så bliver jeg så glad 😀

  withloveandsugar.blogspot.dk

Der er lukket for kommentarer.