Jeg er jo Bridget Jones #100

1. Min mor syntes, min kattedamekuffert var så hysterisk pinlig, at hun rent faktisk købte en ny til mig i Berlin.

2. Jeg ved ikke, hvornår man bør nå det punkt, hvor man skal synes, det er upassende at få alting foræret af sine forældre, men jeg er der helt sikkert ikke endnu!
3. Jeg slæbte selvfølgelig den gamle kuffert hele vejen med hjem igen. Det er jo Franks seng. (Og lige i dette sekund hoppede Frank op på den nye kuffert og begyndte at hvæsse kløer. Forpulede, utaknemmelige lortekat!)
4. Jeg syntes egentlig, jeg var ret god til at spare på data i Berlin. Jeg vidste jo godt, det var pissedyrt, så jeg nøjedes med at uploade nogle få billeder til instagram. To dage efter ankomst fik jeg en sms fra Telmore om, at jeg var 100 kroner fra at have brugt mit maxbeløb på 450 kr. Fårk.
5. Jeg har sovet minimum 11 timer i døgnet, siden jeg kom hjem. Det der med at have brug for ferie efter en ferie, det er slet ikke for sjov!
6. I går var der en af de madblogs, jeg følger, der postede en opskrift på “skyris med rødbedekys”. Arhmen, jeg magter det ikke. Hvorfor skal alting være så hipster? Hvad har boller i karry nogensinde gjort nogen?
7. Jeg missede den ultimative mulighed for at skrive et indlæg om skabskattedamer på national coming out day. Det havde jo været genialt!
8. I går fandt jeg to tabte øreringe på jorden to vidt forskellige steder. Er overbevist om, at universet prøver at fortælle mig noget, men aner ikke hvad.
9. Jeg er nået til en bane i Candy Crush, hvor man skal hjælpe en dinosaur. Den står helt rystende og bange, hver gang jeg klikker der ind, og jeg har helt oprigtigt umådeligt ondt af den – og det på trods af, at den ikke bare er animeret, men også temmelig uddød.
10. Jeg har lokaliseret kattekostume-delen af eBay. Ve dig, Frank!

Kommentarer (15)

Der er lukket for kommentarer.