Klar!

Klokken er fem minutter i der-kommer-gæster, men jeg vil alligevel lige tjekke ind, fordi jeg kan! Mit internet døde nemlig i går – det var selvfølgelig Franks skyld, jeg faldt over ham og smadrede computer (og håndled!) ind i mit spisebord, og så knækkede mit USB-stik. Havde lige forberedt mig på adskillige dage uden blog, men så var der en venlig tekniknørd, der fortalte mig, at jeg kunne koble computeren til min iPhones internet. Score!

Har spænet rundt hele dagen, men er vist nogenlunde klar nu. Neglene er en gradient med nye Bel-Argus og gamle (og tydeligvis højt elskede) Blue Satin. Og Poshé, selvfølgelig, hvorfor de endnu er pæne på trods af intense køkkenforberedelser.

Nu vil jeg finde champagneglas frem og gøre klar til forret og bobler. Glædelig fredag!

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.