Jeg er jo Bridget Jones #96

1. I går fandt jeg et brev i postkassen om, at eftersom jeg har afbrudt min uddannelse, skal jeg betale denne måneds SU tilbage. Jeg var ikke klar over, at jeg havde afbrudt min uddannelse. Hvem har afbrudt min uddannelse på mine vegne?! Fucking lorte-KUA.

2. Det betyder ikke bare, at jeg står med en regning på knap 9.000 kroner (som jeg definitivt ikke har!), men også, at der ikke går nogen penge ind til den første. Suk. Ser frem til at skulle hænge i telefonen hele dagen i morgen for at få det fixet.

3. Lige efter jeg udgav indlægget om Selvmedlidenhed, røg der tre læsere på Bloglovin. TRE! Totalt feje hold! Man sparker altså ikke til folk, der ligger ned. Måske er det alligevel mere givende at være candyfloss-blogger… Pondu. (Hvis der er nogen, der fanger pondu-joken, så fortjener I en high five!)

4. Jeg har en veninde, der i dag har været brandsej og løbet en halvmaraton. Jeg, derimod, vågnede klokken 13.30.

5. I går lå jeg i min seng foran computeren og var ved at runde aftenen af, da jeg mærkede noget kilde på min skulder. Var ret overbevist om, at det var en flue, så jeg bevægede mig let, til den fløj væk. Det skete flere gange, og jeg var lige ved at overveje, om jeg skulle finde en fluesmækker frem, da verdens største edderkop kravlede op ved siden af mig. Det var aldrig en flue, der kildede mig. Brrrr.

6. Endte med i ren panik at slå den ihjel med min hovedpude, hvorefter jeg ikke havde en pude at sove med. Ikke at jeg kunne falde i søvn efter den oplevelse, selvfølgelig. Har den grummeste frygt for edderkopper.

7. I tirsdags vågnede jeg klokken halv syv om morgenen af et barn, der skreg. Jeg bor 2. th. Det nærmeste barn bor st. tv. Hvis jeg kan høre din barn så højt gennem så mange vægge, så larmer det for meget!

8. Jeg har lige opdaget, at min lokale kiosk er begyndt at forhandle Ben & Jerry’s. Det bliver en dyr fornøjelse.

9. Frank er ved at skifte til vinterpels, hvilket betyder en noget forhutlet udseende kat, der danner masser af knuder og dreadlocks. I går besluttede jeg derfor at give ham en ordentlig børstetur. Ikke noget, han just ser frem til… I dag har jeg flere rifter på armene end hår på hovedet.

Kommentarer (8)

  • Åååh du er snart oppe på bridget #100 – det skal fejres!

    Hvorfor har Kua altid så svært ved su? jeg oplevede også problemer da jeg læste der…

  • Åh lord.. det er sådan noget jeg altid er bange for at der sker. Jeg læser nogle HF-fag hjemmefra og jeg går konstant ind og tjekker at min SU ikke er blevet afmeldt. Ikke fordi jeg på noget tidspunkt har afleveret for sent eller noget som helst, jeg lever bare i evig frygt for at de ikke kan lide mig og derfor ikke synes jeg fortjener at få SU. Måske er det efter at have været på arbejdsmarkedet i 15 år og stået op hver dag og knoklet for at få min løn, og nu trisser jeg jo bare rundt herhjemme og laver mine opgaver på de tidspunkter der passer mig bedste (nu lyder det som om jeg holder ferie.. det gør jeg ikke, bruger alligevel ca. 30 timer om ugen på min skole), så jeg føler nok at jeg ikke helt fortjener det.

  • Hej 🙂 Nøj hvor jeg elsker de her Bridget Jones indlægge 😀 Total dagens optur! Hvad gør du egentlig mht. Franks pels? Fælder han ikke meget? Vi har selv en kat og jeg har kattehår over alt XD

Der er lukket for kommentarer.