Juni 2012

Én dag forsinket. Fuck jer, jeg når det aldrig til tiden! (I virkeligheden er det jo ikke “fuck jer”, men mere “fuck mig”. Jeg er bare enormt god til at skubbe skylden fra mig. :D) I juni 2012…

…Postede jeg gammelt billede af mig og Møffe. Frank og jeg overvejer at anskaffe os en lille kaninbasse. Jeg har altid haft kanin, siden jeg var 7 år gammel. Indtil jeg fik Frank, altså. Og jeg savner det!

…Var jeg monsterrig og temmelig aktiv på designersko-shoppe-fronten. Det blev til Lanvin, Jimmy Choo og Balenciaga.

… Sidstnævnte var dog lidt en skuffende oplevelse, og jeg skrev et af mine – dengang sjældne – kritiske indlæg om oplevelsen.

… Jeg indviede alligevel de nye stilletter et par dage senere med stor glæde og små krøller ved ørerne. De kalder mig Jøden.

… Jeg spiste yndlingsrisotto (seriøst, svampevariant, gå hjem og læg dig!), og flashede madporno fra min mors 60-års fødselsdag.

… Og postede både et og to outfits fra samme anledning. (Jeg er gået helt væk fra det der med outfitposts. Jeg synes, der er så skrækkeligt mange af dem i (mode-)blogland, at det bliver lidt ensformigt. Og så er jeg jo efterhånden heller ikke rendyrket modeblog mere. Men savner I dem? Skal jeg begynde at smide et outfit ind igen hist og her?)

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.