Succes!

Endelig, endelig, endelig lykkedes det! Jeg fik brændt mit sidste Matas-gavekort af (hulk!) på Chanels Taboo, som jeg har jagtet længere, end jeg efterhånden kan huske. Hurra! I takt med at Chanel udgiver flere og flere lakker om året, (det er jo helt absurd efterhånden!) synes jeg desværre også originaliteten er falmet lidt, så det er med at hapse en lækker lak, når den er der. Det er jeg tilsyneladende heller ikke den eneste, der synes, i hvert fald fik jeg den sidste Taboo, der var.

Jeg stod også og kiggede lidt på sommerfarven, Bel-Argus, nu jeg var der, men selvom den virkelig er helt utrolig pæn, så minder den mig alt for meget om Essies Aruba Blue, så jeg lod den pænt stå.

I skal til at oppe jer lidt, Chanel, jeg er heller ikke pjattet med den kommende efterårskollektion. (Hvor flabet er det lige at sende en reprimande af sted til Chanel? Hvis I lige pludselig ikke hører mere fra mig, så er det, fordi Karl Lagerfeld har krævet mit hoved på et sølvfad.)

Kommentarer (2)

  • Jeg er enig med dig i at der på det seneste har været langt i mellem de originale farver, men denne er altså helt fantastisk. Og jeg køber dem så, spændende farver eller ej, for jeg gider ikke rigtigt bruge andet. Kan simpelthen ikke få mig selv til at bruge flere timer, på at lakere negle længere.

    Synes dog Alchiemie fra efterårskollektionen ser spændende ud, så den skal jeg helt klart have prøvet.

    Håber Karl lader dig gå fri.

Der er lukket for kommentarer.