Frode Fødselar

Jeg kender én, der har fødselsdag i dag. Hun går under navnet Frode og har et utroligt grimt køkken. Men det ved I jo godt

I den forbindelse skylder jeg jer en update: Vi nåede finalen! Ud af omkring 10.000 køkkener kom vi i top ni, og det er kun på grund af jeres ihærdige stemmerier! Desværre blev vi slået på målstregen, men sådan kan det gå. Vi har allerede øjnet den næsten køkkenkonkurrence, så håbet er lysegrønt!

Frode har imidlertid befalet mig at sende store mængder tak af sted fra hende også. Hun er meget overrasket og rørt over, at I kæmpede så ihærdigt for hende. (Jeg er ikke helt så overrasket, jeg vidste jo godt, at I er awesome!) Så tak af hjertet – også fra Frode!

Jeg har ikke glemt, at jeg lovede jer en konkurrence som incitament for at stemme. Bare rolig. Jeg forsøger bare at gøre det til en temmelig badass konkurrence, så jeg er stadig ved at opstøve præmier. Udover det famøse Weber-sæt, altså. Uuuh, uuuh, cliffhanger! 😉

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.