The Veronica Mars Movie Project

[kickstarter url=http://www.kickstarter.com/projects/559914737/the-veronica-mars-movie-project width=800]

Det her er ikke relevant for noget som helst andet, end at det gør mig helt hysterisk glad. Af alle de serier, jeg har set i hele mit liv, som ikke længere findes ugentligt i mit fjernsyn, har jeg to absolutte favoritter. Den ene er Gilmore Girls, hvis hurtigttalende, referencejoke-lavende hovedpersoner var right up my alley. GG fik 7 vidunderlige sæsoner på skærmen. Der var gråd, der var grin, der er stadig uendeligt mange uendeligt fantastisk genudsendelser.

Og så er der Veronica Mars. Det gør stadig lidt ondt at tale om Veronica Mars. På trods af fantastiske roller, ditto skuespillere, manuskripter og helhed blev VM taget fra os alt for tidligt. Tre sølle sæsoner blev det til, og ikke engang en ordentlig afslutning fik vi ud af det. Coitus interruptus, når det er allerværst. Faktisk sluttede serien med en virkelig grum omgang uafklarede spørgsmål, og jeg mangler closure, som det hedder sig.

VM er siden gået hen og er blevet lidt af en kultserie. Længe har der været tale om at lave en film, fordi både fans og holdet bag synes, Veronica og co. har fortjent det. Problemet er, at ejerne af frachisen har været i tvivl om, hvorvidt der var publikum til en sådan film om nægtet at bakke op om projektet økonomisk.

Og så tyede folket til Kickstarter. Hvis I ikke kender Kickstarter, er det meget simpelt: Man smider et projekt på siden, nævner det beløb man skal have indsamlet, før projektet kan lade sig gøre og hvor mange dage, man har til at gøre det. Så donerer folk penge. Jo flere penge, du donerer, jo mere får du ud af det (her fx t-shirts, filmen på dvd, en af skuespillerne til at indtale din telefonsvarerbesked, osv.). Bliver projektet til noget, får du løbende opdateringer. Gør det ikke, får du dine penge igen. Easy peasy.

Det anslåes, at Veronica Mars-filmen kan laves for $2 mio. Flere penge giver selvfølgelig en federe film. Projektet har pt været på Kickstarter én dag og har i skrivende stund optjent $1,6 mio. Jeg er tydeligvis ikke den eneste, der er begejstret.

Aaaanyway, vil du lege med, kan det gøres her. Aner du ikke, hvad jeg fabler om, kan du bare anse dette indlæg for værende en dybfølt anbefaling af tv-serien Veronica Mars. Sæt dig ned, se den, og kom så tilbage og fortæl mig, at du ikke vil støtte projektet. Not possible!

Edit: Klokken er nu 2.48 om natten, og projektet er lige knap $140,000 over det oprindelige mål. Jeg kan ikke sove af ren begejstring. Mit forhold til tv-serier er seriemorder-agtigt usundt.

Kommentarer (5)

  • Hehe hvor fedt! Jeg har set nogle enkelte afsnit af serien for laang tid siden, men har ikke fulgt med. Kunne være jeg skulle prøve det, når du snakker så positivt om den. Og videoen er jo mega nice 😀

  • Det er løgn!!!! Er VM muligvis på vej tilbage?!? ÅH, jeg elsker den serie, og jeg var ved at tude i ren frustration over, at den sluttede så brat. Miriam, du har reddet min dag!

  • Åh, jeg forstår godt din glæde. Ikke lige med netop denne serie, men det med at noget man elsker og forguder pludselig får chancen for at blive endnu bedre. <3

Der er lukket for kommentarer.