Paradise Recap – Uge 6

Mandag:

 • Deltagerne ser en præsentationsvideo af den nye deltager, Rikke, som bedst kan beskrives som Jasmin fra Aladdin i levende live. Disney-øjne and all. Drengene er begejstrede, pigerne er bitre. Meget bitre.
 • Pigerne falder helt på halen over det faktum, at Rikke læser på uni. Hvilket selvfølgelig er forståeligt nok, når nu hun smider omkring sig med absurd svære ord som “bachelor” og “sociologi”. Rikke undrer sig imidlertid over modenhedsniveauet på hotellet, hvilket jeg undrer mig over. Så du ikke programmet, før du meldte dig til, pigebarn?
 • Nathja spasser ud over, at Stolle ikke behandler hende “ordentligt”. Og med “ordentligt” mener hun som en kæreste. Stolle reagerer super modent på Natjas ord og kalder hende en luder, hvilket er utrolig ironisk, når man sætter hans seksuelle opførsel op imod hendes.
 • Kasper og Rikke er oppe at diskutere. Kasper føler sig tydeligvis truet af Rikkes intelligens og synker ned på “du er en cunt”-niveauet, da han selvfølgelig ikke kan indrømme over for sig selv, hvor det virkelige problem ligger. Det er meget smukt. Især da de andre gæster spørger, hvorfor han allerede hader Rikke, og han ikke kan give dem et ordentligt svar. Pinligt.
Tirsdag:
 • Dagen derpå efter skænderier overalt på hotellet. Den anspændte situation bliver kun bedre, da deltagerne får at vide, at parene er opløst, og pigerne nu skal stille sig bag den dreng, de finder mest attraktiv og på den måde danne harem. Good luck with that, Stolle! … skrev jeg, og efter reklamerne vælger Nathja alligevel Stolle. What the effing fuck, Nathja?! Lidt rygrad ville klæde dig!
 • Kasper, Steven og Nicklas får hver to piger, Stolle og Rasmus ender som “udstødte”. Whatever that means.
 • Gæsterne holder fest, men de udstødte er ikke inviteret og sidder i isolation på Solo. Nathja brokker sig over, at hun savner Stolle. Og så brokker hun sig over, at han er en røv. Og så brokker hun sig over, at hun savner ham, selvom han er en røv. Okay. Nu tager du dig sammen, Nathja. Du har kendt ham i 3 uger. Det der er for sørgeligt.

Onsdag:
 • Rasmus og Stolle sendes på ørkenvandring med æsel og det hele. De skal sgu ikke komme og sige, at Paradise Hotel sparer på rekvisitterne!
 • I en klassisk Paradise-leg skal de udstødte give de andre mandlige deltagere en pose med enten en god eller en ond ånd. De skal så forsøge at gætte, hvilken ånd de får. 
 • Steven gætter rigtigt. Kasper gætter forkert og kommer dermed i fare. Malene og Anna gør sig selv godt til grin, da de prøver at argumentere for, hvorfor de er blevet røvrendt af Stolle (de sidste fire startcastede har aftalt at holde sammen), men i virkeligheden fremstiller de sig selv som utroværdige spillere (da de jo spiller sammen med Rasmus). Nicklas gætter også forkert, og han og Rasmus er nu de nye udstødte.
 • Anspændtheden stiger, da det meddeles, at Kasper eller Nicklas skal forlade hotellet samme aften. Beslutningen skal tages af de andre drenge. Så er det pludselig ikke så smart lige at have svinet både Rasmus og Stolle (=majoriteten), hvad Malene?
 • Malene og Anna ender med at afgøre Kaspers skæbne, da deres snak om, at de startcastede skal holde sammen får de øvrige drenge til at se ham som for stor en trussel. Anna og Malene spasser totalt ud. Jeg morer mig lidt. De har haft det alt for nemt. Da de ligger og tuder over, at de er blevet røvrendt, har jeg svært ved ikke at skrige: “Hallo! Martin?? Camilla??” ind i skærmen. 

Torsdag:
 • Malene og Anna er pissed. Det er bare irriterende at høre på nu. Det er et spil, get over it. I er mere falske, end de andre deltagere tilsammen. 
 • Anna bruger en fredning fra Kasper til at frede sig med Rasmus. Dels for at redde Malene, og dels så hun kan smide ham ud den følgende uge.
 • Steven smider Rikke ude til fordel for Shila (de klogeste bliver bare aldrig mere end en uge), og Nicklas smider sin partner Sandra ud og er nu partner med Malene.
 • Ny gæst Nikolaj dukker op og skal vælge enten Rikke eller Sandra som sin partner, så kun én skal forlade hotellet. Han rådfører sig hos Anna, som siger, han skal vælge Sandra, hvilket han gør. Bizarro. Oh well. Hun er i det mindste comic relief til programmet.
 • Nicklas har det ikke dårligt over at have smidt Sandra ud, da han har for travlt med at godte sig over at stå med Malene. Hvad, han ikke ved, er, at hun med garanti smider ham ud i sekundet, hun får chancen med en bedre partner. Karma er en kælling, my friend.

Kommentarer (16)

 • Hahaha, jeg glæder mig til det her hver uge – også selvom jeg selv ser programmet. Det er mest bare for at sidde og sige “Uh ja, sådan tænkte jeg også om den situation!”
  Og jeg vil sige, godt nok var Rikke højst sandsynlig klogere end alle andre deltagere tilsammen, men jeg brækker mig lidt over at hun tydeligvis synes, hun er bedre end alle andre. Specielt der hvor hun siger til Kasper noget i stil med: “Er du sur på mig fordi jeg taler i nogle termer du ikke forstår?”.

 • Jeg elsker det her. Mener dybt seriøst jeg ser frem til at læse dine meninger, som er nøjagtig de samme som mine. Men undrer mig dog også over jeg kan blive så irriteret på malene og anna.. måske jeg også skulle tage en slapper. hæhæ. Du er for god!

 • Haha, den sætning studsede jeg også over. Men jeg tror, det sker lidt per automatik, når man er den boglige type og bliver sat sammen med sådan nogle hoveder. Så opper man sit sprog for at slippe for at blive sat i bås med dem. Jeg gør det samme. Og de spasser lige meget ud hver gang. 😉

 • Haha, det er præcis det samme med mig. Jeg sidder vitterligt og får lyst til at kaste ting ind igennem skærmen og ramme dem i hovedet. Jeg går ALT for meget op i det her program, og jeg bliver ALT for let manipuleret af klipningen… I sidste uge hadede jeg fx Stolle, og i starten var Malene min favorit… O_o

 • FEDT med et recap! Jeg må indrømme, at jeg glemme og se det halvdelen af dagene, da jeg er head over heels for Geordie Shore på MTV 😛

 • Jeg er bosat i udlandet og ser derfor ikke programmet – men fantastisk update, og uden at kende personerne, saa er din analyse og mening super underholdende =) Tak!

 • Haha, elsker disse recaps. Og er ret enig med dig.
  Seriøst Anna, grow up. Jeg er mere moden end hende, og jeg er 14…
  Mit yndlingspar var efterhånden blevet Sandra og Nichlas, da dette par var det eneste, der ikke var top-fyldt med drama eller mærkelige forhold. Jeg blev derfor også ret skuffet, da Nichlas valgte Sandra fra. Jeg håber lidt, de ender sammen igen :-b
  Og Stolle. Amen altså. Han er da så forfærdelig at høre på, at det gør helt ondt. Jeg bor i samme by som ham (Skæring) og har faktisk også gået i skole med ham (jeg husker det dog ikke, han gik i 8.-9. klasse, da jeg gik i 0.), men forestil dig lige, hvor glad man bliver, når man finder ud af, at man bor i samme lillebitte provinsforstad som en paradise, og hvor skuffet man så bliver, når man finder ud af, at det er en som Stolle 😉

 • Hvordan Stolle nogensinde er blevet castet til det program er mig en gåde. Jeg synes han er meget utiltrækkende og overordentligt ucharmerende!

Der er lukket for kommentarer.