Jeg er jo Bridget Jones #65

1. Jeg troede, jeg var meget heldig til familiens årlige pakkeleg, da det lykkedes mig at skrabe hele tre gaver til mig. Det her vist sig imidlertid at være indholdet: En pakke julekort og hele TO pakker post-its.

2. De to post-it pakker var endda pakket så lusket ind, at man ikke kunne se, at de indeholdt det samme, men selvfølgelig skulle det være mig, der ud af måske 40 pakker valgte de eneste to, der var ens…

3. Frank er blevet en kæmpe kælegris af at komme på ferie. Uheldigvis har min far valgt at investere i 20 liter kattegrus med duft, så min stakkels missekat lugter nu som en blanding af toiletrens og kommen. Wadr.

4. På trods af at jeg har en koloenorm dobbeltseng for mig selv, har jeg virkelig svært ved falde i søvn her. Hvorfor? Hovedpuderne er for høje. #firstworldproblems.

5. Jeg kan ikke finde ud af at lægge det forpulede puslespil! Jeg troede, hele pointen med puslespil var, at der kun var én brik, der kunne passe i en anden brik. Hvordan kan jeg så have lagt en ramme, hvor toppen har 34 brikker, og bunden kun har 32?! Aaaarrrrgggghhhh!!

6. Forleden overhørte jeg min mor i telefonen med min mormor: “Jojo, hun har det meget bedre… Men hun er godt nok ikke kommet i tøjet i dag.” Jeg havde godt nok joggingbukser og oversize t-shirt på, hvilket måske ikke er noget, man tager til galla i, men jeg har da altid klassificeret det som værende tøj…
                              
7. Jeg har glemt min skraber derhjemme, så jeg kører et meget sexet hulemandslook…

8. Okay, hvis jeg skal være helt ærlig, så er det flere måneder siden, jeg har barberet ben. Hårene er helt lyse, og der er alligevel ingen, der skal se på eller røre ved dem. Do not judge me!

9. Jeg havde fuldstændig glemt, at det er søndag i dag, og jeg er på vej ud af døren (for 20 minutter siden), så det er rent faktisk lykkedes mig at smække dette indlæg sammen på under en halv time. What up?!

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.