Tinder-samtaler #11
   

42 kommentarer

 • Maria

  Jeg må give Christina, den fordomsfulde jyde ret. Som ærke jyde ville jeg også mene, at det kun var folk fra Sjælland der ikke kunne besvare spørgsmålet om en baby hest 😂 Undskyld til Øen. Min halvbror fra Amager har f.eks kun set grise i en zoo… HAR MAN VIRKELIG GRISE I ZOO PÅ SJÆLLAND? 😂😂🙈
  Til hende der har tabt sig 55 kg. Mænd elsker når en kvinde giver sig hen. Vær egoistisk. Tag hvad du vil have, og blæs på hvad han syns! Slå dig løs, og giv dig hen! Tænk ikke på, hvad hans synes eller tænker. Nyd dig selv og din krop! Jeg ved, at det er grænseoverskridende, men det kan det også være selvom man ikke har bøvlet med vægten. Please, gør noget ved det, inden du en dag fortryder ikke at have gjort noget!!! Jeg hepper på dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexis

  Til dig der har tabt 55 kg: Du er ikke ulykkelig på grund af den måde din krop ser ud på, du er ulykkelig fordi du ikke tror at du er værd at blive elsket (eller knaldet rigtig godt) på grund af din krop. Men det er en løgn. Du fortjener kærlighed, og der er en masse gode mænd som som med glæde vil give dig hvad du ønsker. Og du fortjener fantastisk sex med en lækker mand som ser dig som den gudinde gudinde du er!

  Det føles så fucking skræmmende, men jeg lover det er risikoen værd! Og jeg lover der er masser af mænd derude som vil elske dig 🙂

  Og ja, jeg har selv været der – eller rettere, jeg er der. Jeg begyndte at have sex inden jeg tabte mig (ca. 45 kg.) og det var sygt grænseoverskridende. Jeg har haft en masse sex med forskellige partnere i takt med at min krop ændrede sig. Nej, min krop er ikke perfekt. Men jeg har opdaget at rigtig mange mænd synes det er langt vigtigere at være sammen med en kvinde som nyder sin egen krop og seksualitet end om tingene lige sidder som de gør i modebladende. Awesome sex handler om hvordan det FØLES, ikke hvordan du ser ud! Og ja, jeg har været sammen med nogle rigtig lækre mænd 😉

  Det er ikke et let sted du er. Men det er MULIGT – også for dig! – at få et fantastisk sexliv og blive rigtig glad for din krop. Det er en proces, det kræver MOD, men jeg lover dig, det er det hele værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nu bliver nødt til at spørge min kæreste om han ved hvad en pony er 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Update: min kæreste svarede at en pony er en baby hest og nu kæmper jeg for ikke at knække sammen af grin på arbejdet 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Dig med børneorm. Som noget nyt skal hele husstanden ikke i behandling for børneorm, da man risikerer at blive resistent over for behandlingen ( der i øvrigt hedder noget klamt i retning af vorm-ex..) hilsen hende der har tre institutionsbørn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til den sidste, jeg troede hun havde brugt hårvoks på skrævet 😀 Prøvede at se det for mig, hvorfor man skulle style sit hår forneden med voks, det lægger sig jo alligevel fladt igen når man tager underbukser på. Godmorgen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg vil også vide hvad babyen kom til at hedde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Som ejer af en pony på nu 26 år oplever jeg ofte, at folk er forvirrede omkring hvad en pony er. De forstår ikke, at den både kan være pony OG 26 år 🙂
  Til dem med creme fraichen: Prøv at put brun farin i <3 SÅ lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er flad af grin. Jeg troede også, at en pony var en babyhest og vælger at spørge min kæreste “Ved du hvad en pony er?”, hvortil svaret er “Det var måske det dummeste spørgsmål. Det er en babyhest”.

  Heldigvis er vi kun 27 og 28 – og har takket været hende på 33, lært det lidt tidligere. Så er der vel håb endnu 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Er jeg den eneste der sidder og tænker… En pony er da en baby hest😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Til dig med børneorm – måske du har fået dem af ham den nye, søde. Så bare på kur med jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altid underholdende 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg troede altså også, at pony var et andet navn for føl. Hilsen hende på 23, der er opvokset ret langt ude på landet på Fyn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg må indrømme at jeg godt forstår hende der påstår at være allergisk. Det er utroligt så mange holdninger folk kan have til det! Jeg er træt af at skulle forsvare det overfor alle. Jeg gør det ikke til et stort issue, jeg skammer mig og ærger mig over det, men alligevel bliver det noget alle skal stille spørgsmålstegn til og kommentere på så man ender med at skulle forsvare det.

  Ja, der findes folk der er uhøflige og dårligt opdragede, som også er kræsne. Jeg er ikke nogle af delene. Jeg forlanger eller forventer ikke speciel mad, jeg spiser det jeg kan lide, og lader resten ligge. Men alligevel gøres det til et stort issue af andre.

  De mennesker der siger “ad” til andres mad eller forventer at alle retter sig ind efter hvad de kan lide og ikke kan lide, de er simpelthen bare dårligt opdraget og uhøflige, men det er de så sandsynligvis på flere punkter end bare omkring mad. Hvorfor skal alle kræsne skæres over én kam? (Det samme kan siges om de evige feminisme eller veganer/vegetar-debatter. Nogle mennesker er hellige og prædikende omkring det. Det er alle ikke, og hvorfor skal dem som ikke gør forsvare andres ageren?)

  Kæphest off 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg kan på nogen måder sagtens forstå det er “lettere” at sige, det er en allergi. Men nu er jeg kæreste til en med svær allergi overfor en hel del fødevarer. Vi taler så svær, at han risikerer anafylaktisk shock og dermed har risiko for at dø, hvis han får nogle af de ting. Når så folk bruger allergi som undskyldning, men i virkeligheden ikke kan lide det eller er intolerante, så påvirker det restauranter til ikke at tage det alvorligt – også når det rent faktisk er et problem der ikke “bare” giver ondt i maven eller diarré.
   For laktoseintolerans er ikke alvorligt, men det er mælkeallergi. Årsagen er helt anderledes og konsekvenserne vidt forskellige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Kræsenhed er et svært emne. For dem som ikke er det eller har været det, finder det nærmest komisk når andre mennesker udviser kræsenhed. Jeg var selv helt vildt kræsen som barn, men da jeg havde rundet de 20 år ændrede mine smagsløg så markant og nu er det kun ganske få ting jeg ikke bryder mig om.
   Forskning viser i øvrigt at man som voksen ofte skal smage på mad man ikke kan li’ op til 15-20 gange før vi vænner os til smagen. For børn er det mindre og kræver 8-15 gange. Det er viden som man sagtens kan tage med sig i sin opdragelse af sine egne børn. Et råd er at forklare sine børn at man er nød til at smage på maden mange gange før man ender med st kunne li’ det, og det er helt okay hvis de ikke kan li’ det endnu. Måske bliver det næste gang at rosenkålen er et hit 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine L

   Jeg har det på nøjagtig samme måde. Jeg er også kræsen og jeg synes det er så pinligt. F eks kan jeg ikke lide en meget almindelig ting som grøn salat. Jeg ender ofte med at spise en sanwich/wrap i min frokostpause uden at pille salaten ud, simpelthen fordi jeg synes det er for pinligt, og fordi jeg ved at folk altid reagerer ved at synes jeg er mærkelig at jeg ikke kan lide en så almindelig ting. Men jeg nyder virkelig ikke min mad når 50% af den består af noget jeg ikke kan lide, og jeg kæmper for ikke at skære ansigt. Det kunne være rart, hvis folk ikke havde sådan et stort behov, for at blande sig i hvad andre gør..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg elsker hvor mange der har taget fejl af hvad en pony er! Tak for er godt grin – den hemmlighed har lige reddet min uge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dig med børneorm, jeg føler med dig. Stod i nøjagtig samme situation da jeg var teenager og lige havde mødt min daværende kæreste.
  Det var røv pinligt, men jeg fik det sagt og han blev hele 6 år efter det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Alle jer der ikke vidste det med ponyen må være fra KBH! Hilsen den fordomsfulde jyde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Desværre. 29 årig vestjyde fra landet, dog aldrig hestepige, melder ind med “hvad er en pony” på Google, og blev overrasket. Beklager at måtte punktere din fordom 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har altid troet, at en pony var en “teenage”-hest. Altså ældre end et føl, yngre end en hest 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   En teenage-hest hedder en plag 😉 Men det er måske lige lovligt megen ny viden for alle jer, der lige har lært, hvad en pony er 😳😉
   Hilsen den tidligere hestepige

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Men hvornår er en hest så teenager? Den skal vel ikke være 13:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   De kaldes føl, når de er 0-1 år og plag, når de er 1-3 år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   En “teenage-hest” hedder en plag. Hilsen hestepigen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Årh ja, creme fraiche med ske er det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg bliver nødt til at vide hvad det navn var nu! 😱😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Jeg overhørte engang nogle, som ville kalde deres barn fersken til fornavn, der ville jeg heller ikke kunne holde masken i kirken 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj jeg er med på den med ponyen – jeg har altid tænkt pony og føl betød det samme… jeg er 38 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er så meget med på den med ponyen, jeg er 36 og har også lige googlet det, bare for at være sikker 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Fuck mand. Den med ponyen… Fagre nye verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Min mand troede da vi mødte hinanden, at en tiger var en hunløve.. 😂😂
  Og til hende med creme fraichen: Du er ikke alene! Jeg elsker det!! 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Det er han ikke alene om, en af mine sjoveste minder som lærer, handler om det. En elev spurgte, hvem der var var stærkest en løve eller en tiger,det vidste jeg fra det gamle Rom. Det er tigeren.
   Det var de totalt ligeglade med, for jeg vidste ikke engang at tigre var hunløver.
   De troede bare ikke på mig, da jeg fortalte at der ikke var tigre i Afrika, og spurgte fluks Muhammed fra Gambia, hvad hane mente om den sag.
   Lad mig sige det sådan, han var ikke på min side.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ren Creme fraiche er det bedste! Jeg savner det dagligt, nu hvor jeg har fundet ud af at jeg laktose intolerant. Den der 18% man kan få laktosefri er ikke det samme.

  Til dig der ikke tør gå i seng med en mand. Jeg vejer selv 55 kg for meget og har i årevis ikke ville gå i seng med en nogen, men så mødte jeg min nuværende kæreste og hun har bevist for mig at min krop er god nok. Hun er selv lillebitte og vejer max 60 kg, men hun elsker mig og min krop præcis som jeg er, så det kan altså godt lade sig gøre at finde en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Jeg købte engang laktosefri creme fraiche, fordi det var på tilbud og dermed billigst. Jeg synes det var så lækkert. Det var mere cremet end det med laktose, eller er det bare mig, der tager fejl. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Du kan købe laktasepiller på apoteket. Det gør din krop i stand til at nedbryde laktose mens du spiser dem. Så spis du bare creme fraiche med en enkelt tablet 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Den med ponyen… Du er ikke alene! Jeg har lige googlet “hvad er en pony”. Hahaha, jeg griner af mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Jeg har også altid troet at en pony er et føl, lige indtil jeg læste hemmeligheden 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min kæreste sagde: Hvad! Til den med ponyen, så til dig på 33, du er ikke alene.
  Hilsen hende med en 28-årig kæreste der har lært noget nyt i aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tinder-samtaler #11