Opskrift: Stegt ørred med sommersalat

Jeg er jo Bridget Jones #289

collageknmlk1. Jeg ledte efter et bestemt billede den anden dag, som jeg ved, jeg har liggende på Facebook et sted. Fandt i stedet en masse andre, væsentligt mindre flatterende billeder. Kender I det? Jeg burde virkelig lave en oprydning på den front. Hvis jeg skulle ud på jobmarkedet nu, ville ingen nogensinde hyre mig…

2. …Det skulle da lige være Bacardi Breezer?

3. Fik i går på en eller anden måde forvildet mig ind på Ryan Reynolds brors instagram, og det viser sig, at humor ligger til familien. Nu har jeg et lille crush. Som om det ikke er dumt nok at crushe på kendisser, nu går jeg åbenbart hardcore efter hele familien…

4. Snapchat er efter den nyeste opdatering begyndt at sige en lyd, hver gang jeg får en snap, og jeg er ved at blive sindssyg. Jeg vil gerne bare have notifikationen og ikke lyden, men det er vist en package deal. Eddermame dumt.

5. Jeg bestilte nyt internet, som skulle være superhurtigt og meget mere stabilt end mit gamle, hvilket ville have været superfedt, hvis det ikke også skulle tilsluttes i et helt andet stik placeret et helt andet sted, hvorfor der nu er løse ledninger overalt i min stue.

6. …Som jeg med garanti skvatter over, næste gang jeg skal op og tisse om natten.

7. Ellos kører med 25% på ALT (!!) til og med i morgen med koden 365401, hvilket jeg naturligvis har svært ved at holde mig fra. Jeg er i særdeleshed på jagt efter en ny lampeskærm og var ved at scrolle mig igennem udvalget, da jeg faldt over den her. Jeg forstår det ikke. Nogen er jo tydeligvis kommet til at sætte sig på den? (Reklame/affiliatelinks)

8. Hvis man spiser noget med kylling og lige går i køkkenet efter en serviet, så vil Frank forsøge at stjæle ens kylling i mellemtiden. Skamløst!

9. Jeg købte ved et tilfælde verdens bedste saltkaramel-is i Fakta den anden dag. Den er fra Häagen-Dazs, og det var vist kun en tilbudsvare i min Fakta, og nu har de ikke flere, og jeg er nødt til at vide, hvor man kan få den fast! Hjælp??

10: Fun fact: Grundlæggerne af Häagen-Dazs fandt på navnet, fordi de ville have, det skulle ligne dansk, hvilket er ironisk, for det er en af de få ting i verden, jeg konsekvent er nødt til at google for at stave rigtigt. Vi bruger ellers både z’er og umlaut i hobetal!

   

44 kommentarer

 • Lene

  Du er en genial skriver 😊
  ps. Du ser jo mega cool ud med tush-streger på armen. Det er ment i rammende alvor😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline I

  Altså… I min Fakta er Häagen-Dazs saltkaramelversion – og i øvrigt mange andre af mærkets varianter – fast sortiment. Måske er du heldig, at der kommer flere, eller også er jeg bare ud-over-det-sædvanelige-heldig med min lokale Fakta???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Din Fakta er nok bare større end min. Den er mini, så de har generelt ikke et fantastisk udvalg – jeg må på jagt efter en større!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter

   Brugsen i Nordre Frihavnsgade har den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annam

  Jeg har været haagen-dazs tilhænger længe – og ikke kun saltkaramellen. Du må prøve chokoladeisen! Jeg er ellers normalt ikke til chokoladeis, men den er altså helt latterligt god!

  Jeg køber dem både i Kvickly og Superbrugsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg er heller ikke den store chokoladeis-tilhænger, men jeg elsker normalt Häagen-Dazs. Før de holdt op med at have dem i 7Eleven SVOR jeg til deres Dulce de Leche!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Dansk really??? Jeg har altid troet det var et schweizisk is brand. Eller i hvert fald noget derned af… ikke amerikansk eller noget der skulle minde om dansk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja eller måske hollandsk eller tysk…. hvis han ville havde det til at lyde dansk skulle han måske liiige have spurgt en dansker

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg tænkte også hollandsk… Men dansk er det eddermame ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Du kan købe isen i Irma:0) og det er verdens bedste is!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Oh but why? Altså lampeskærmen. Det ligner jo en der er blevet kasseret (grundigt!) minimum en gang tidligere i dens liv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg ved det virkelig ikke. Så mærkeligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Helt off-topic (beklager!), men mener at kunne huske du “efterlyste” Disney-trivial i et tidligere indlæg, og har lige set det her: http://www.dba.dk/disney-trivial-pursuit/id-1035332633/
   (Hvis jeg husker forkert, er det en endnu mere random off-topic kommentar… 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det var på min ønskeseddel til jul, det er nok det, du kan huske. 🙂 Jeg har ikke fundet et, jeg er villig til at betale for endnu, men jeg holder udkig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Du kan ændre Snapchat-dimsen i telefonens indstillinger. På iPhone skal du gøre sådan: indstillinger –> meddelelser –> Snapchat –> lyde (den skal være hvid og ikke grøn). Det virker i hvert fald hos mig. Min begyndte nemlig at vibrere hver gang, jeg fik en snap, hvilket var ret irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Præcis! Det var SÅ irriterende! Men det skulle være slut nu – tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øh ligne dansk…. jeg kom til at tænke det mest lignede Håkon das… altså Håkon wc…. sikkert ikke megningen

  Men den is… finder du den så sig det… vil gerne smage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øøøh link til ham brormand evt.? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Jeg synes du ser så skøn ud på det nedereste billede! Virkelig!
  Du har de samme kinder som mig og jeg synes fandme de er så charmerende 😀 Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Og SPRITSTIVE øjne! Det er et forfærdeligt billede, men jeg elsker det lidt alligevel! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Uhh, jeg har haft købt den is flere gange! Den er farligt god! Jeg købte den i Irma i Ørestaden, så jeg ville kigge lidt nærmere på din lokale Irmas udvalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Min Irma er lillebitte, og de har kun Hansens… men jeg vil straks gå på jagt efter en større Irma! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ansætter til enhver tid hellere folk i mit team som har den her slags billeder på nettet, end en med høje karakterer. Så don’t you worry, behold de billeder! <3

  …og altså.. når der popper sådan en super anonym brugerundersøgelse op. Som giver mulighed for at give positive og negative valg, er det ikke fair at man ikke kan knytte en kommentar til sit valg. Jeg kan bare ikke give vildt positive anmeldelser til bloggers delights reklamehelvede, det har ikke noget med dig at gøre jo 😉 Tværtimod, dette er en på trods af reklamerne er jeg stadig stor fan af bloggeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Bloggers Delight har haft SÅ meget knas med reklamerne på det seneste, at jeg er ved at blive sindssyg!! Men jeg er glad for, at du holder fast trods alt. Jeg ville ønske, jeg kunne droppe dem, men de er faktisk som regel halvdelen af min i forvejen sparsomme indkomst. :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg kan altid finde isen i Irma på Bryggen – nede ved Stay 🙂 happy hunting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Måske har du fundet nogle mindre flatterende billeder, men HOLD NU KÆFT dine øjne er flotte på det første billede 💃👀👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Årh tak. Det kunne være, jeg skulle begynde at dyrke store mængder mascara på de nederste vipper igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Mht. Snapchat går du ind på Indstillinger > Meddelelser > Snapchat, og slår lyd fra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg købte isen i Fakta i dag, udelukkende på din anbefaling, efter kæresten havde fået mig til at lægge den tilbage i fredags. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg håber, det er kylling uden ben, Frank snupper. Ligesom råt svinekød, tåler katte ikke ben fra en tilberedt kylling.
  Du har nogle rigtig smukke farver, du burde få en del tilbud fra kosmetikfirmaer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Det var et helt almindeligt kyllingebryst, men Frank har heller ikke tænder nok til at spise kyllingeben! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Katteanekdote: hun var en blanding af norsk skovkat og korthårskat. Jeg kan godt lide lidt marmelade på ost. Var ens rundstykke uden opsyn for længe, slikkede hun det hele af. Et par gange har jeg da nok glemt, om der nu var marmelade på eller ej og glad spist. Derudover holdt hun af oliven. Hun slikkede saltet af. Hun fik ødelagt et par tapasanretninger…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  På Vesterbro, i Super Brugsen på Mathæusgade, kan man stort set altid få Häagen-Dasz med saltkaramel. Der køber jeg i hvert fald min 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Super Brugsen. Got it. Det må tjekkes ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK!!! Det er SÅ vigtig information! Da jeg boede i USA var det her min yndlings-is, og jeg havde helt opgivet håbet om at finde den på dansk jord.
   Miriam, tak for at facilitere det her. (Kan du også efterlyse Københavns bedste pho bo?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Nadia, det kommer an på, om pho bo er noget, man har lyst til at spise? Det lyder farligt!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Stegt ørred med sommersalat