Okay, lige meget så.
   

21 kommentarer

 • Bettesen

  😂 “Min krop begik mytteri” – jeg er vild med den kommentar.
  Mht. blowjobs: Det er det bedste, når manden er ren, og det kan man godt kræve; det samme gælder jo den anden vej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Begge mine børn er afhængige af tomatpure.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Om at være den usynlige. Jeg følte mig virkelig lettet, da min søster fik et barn. Pludselig var jeg ikke længere den eneste i familien, som helt naturligt praktiserede armslængdeprincippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona B

  Til dig der har fået en nevø/niece; min søster var den fleste, der gav vores forældre et barnebarn. Min søster følte sig også usynlig. Det eneste mine forældre havde øje for, var det lille barnebarn. Så måske er I to om at føle jer usynlige? Min søster endte med at sige det med et smil på læben “Sig mig, har I helt glemt, at jeg også er her?” Problem solved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Havde aldrig tænkt over at man kunne have et pænt og et mindre pænt bryst. Det har man så – feeeedt 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MissM

  Dig med søster der giver dine forældre barnebarn – i feel you.. elsker min niece, men jeg eksistere ikke i mine forældres øjne mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Dig med svigerfaren – omg!! Jeg fik traumer af at læse det!!!! DET KAN MAN DA IKKE?!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis man er bange for tissemænd er blowjobs måske også at lægge lidt for hårdt ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Dig m blowjob – jeg er betydelig ældre end dig og har aldrig kunnet få mig selv til det. Nej tak! Har før drøftet det her i hemmelighedskommentarerne – Miriam fortæller mig at jeg tilhører et meget lille mindretal 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Samme her og er altså 25 år. Har bare slet ikke lyst

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg er altså en del af det mindretal – jeg synes bare ikke det er lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninjamus

   Jeg skal også på liste over det meget lille mindretal. Det har aldrig tiltalt mig. Er 43.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dut sutteren

   Piger I skal komme i gang! Find en fyr i stoler på og tag det stille og roligt! Så finder I ud af, hvor lækkert det egnetlig er 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Det er altså lækkert, hvis man synes fyren er uimodståelig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellers tak

   Jeg er med i det mindretal! Også selvom fyren er uimodståelig, jeg. kan. ikke. lide. det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nini

   Bare rolig, jeg hader det også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben

   Jeg havde aldrig haft lyst til det, før jeg som 28-årig mødte min mand. Det var først der jeg turde sige “helt ærligt, så er jeg sgu lidt bange for ikke at kunne få luft og jeg synes også det er lidt klammo”. Så kunne han jo tage et bad og jeg kunne prøve mig stille og roligt frem i vished om, at hvis jeg hadede det, kunne jeg bare lade være. Jeg hader det overhovedet ikke og er efter sigende også ret ferm til det. Så mit råd er, at du skal prøve det, når du føler dig klar, og hvis den dag aldrig kommer, lever du såmænd nok lige langt og lykkeligt uden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg synes egentlig, det er helt fair, hvis man ikke er til sådan noget. Man skal nok bare være indstillet på at finde sig en mand, der er cool med det og så i øvrigt være klar over, at man heller ikke kan forvente noget den anden vej. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Dig med tomatpuré – I FUCKING HEAR YOU, det er det bedste !!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bella

   Ja, er så meget med på den! Har spist det med ske fra dåsen siden jeg var et barn. Køber altid dobbelt op nu, så jeg kan spise halvdelen mens jeg laver mad. Kan til gengæld ikke lide tomat…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Bliv ved. Det er faktisk win ift naturlig solbeskyttelse. Et vis antal gram hver dag skulke gerne gøre huden mere modstandsdygtig overfor sol.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay, lige meget så.