Shhh... #136

Ond i sulet + en vinder

vgbhj

(Reklame. Agtigt. Tror jeg? Der bliver trukket en vinder af en konkurrence, hvor præmien var sponsoreret, okay?)

Jeg er lidt en sur kælling i dag. Jeg ved ikke hvorfor – nej, det er ikke PMS – jeg har bare en af de der dage, hvor mennesker pisser mig af. Alle mennesker. Og således har jeg i dag været ved at spasse ud på:

 • Manden i Netto, hvis rullekurv knirkede som en nonnes underliv, og som insisterede på at forfølge mig rundt i butikken.
 • Cyklisten, som to gange i streg kørte op på venstre side af mig, da vi stoppede ved røde lys, så jeg blev nødt til at overhale ham igen, når der blev grønt.
 • Min mor, der sendte mig en livet-er-fantastisk-sms fra Grækenland eller Tyrkiet, eller hvor hun nu er henne. Hmpf. Jeg er i Danmark og skal have rugbrød til aftensmad.
 • Kenneth Kristensen Berth, der lige lavede en snigerbemærkning om, at min kendiskæreste, Abdel Aziz Mahmoud, vel strengt taget godt kunne være en del af al-Quada. Sådan taler man ikke om mine mænd!

Men! Alt er ikke skidt! På den utroligt positive side har jeg nemlig i dag også den store glæde at fortælle Caroline Stadsbjerg, at hun har vundet et par sko fra Roccamore. Og det kan om noget mildne mit humør, for hvem elsker ikke at give gratis ting væk? (Også selvom jeg strengt taget kun er formidler.) Tillykke! Du får en mail fra Roccamore en af dagene, så hold øje med din inbox.

Nu vil jeg gå i køkkenet og forberede noget aftensmad med en skrækkeligt masse parmesan, for hvis alt andet fejler, virker ost altid på ond-i-sulethed. God fredag! 🙂

   

21 kommentarer

 • KN

  Åh.. Jeg studerer i USA og er DØDmisundelig på, at du skal have rugbrød til aftensmad! Og at du kan handle i Netto. Jeg savner sgu Netto.. Men jeg savner rugbrød endnu mere. Jeg ville gøre ret meget for en rugbrødsmad med leverståhej og agurk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Til gengæld har du hele USAs udvalg af cereal. Jeg drømmer dagligt om Lucky Charms…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hold nu OP, det gjorde mig glad! Lavede lige en sejrsdans over det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Jaaa, jeg er så glad for, at det blev dig. Da jeg skulle finde din email-adresse frem til Roccamore, kunne jeg se, at du også havde deltaget i de andre konkurrencer, jeg har haft. Så var det også på tide at vinde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg er jo KUN enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Okay, jeg vidste slet ikke, at Abdel er homoseksuel og i et forhold… Nu er der jo slet ikke håb for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Abdel og jeg har også lige haft månedsdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Abdel er også min

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh, hvor kan jeg følge dig i punkt to! Det er måske en af de ting i verden, der kan gøre mig mest hidsig – lidt ærgerligt, når man faktisk cykler dagligt og derfor meget ofte er rigtig hidsig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Argh ja, Abdel er en cutie! Bare ærgeligt at han spiller for det andet hold 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Men hvis han ikke gjorde, var han sikkert totalt sprunget på mig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op! Fra Abdel Aziz Mahmouds facebook, “KKB siger selv, at det tydeligvis var en joke, og at jeg ikke kan forstå dansk humor. Fint nok. Jeg synes bare ikke, terroranklager er sjove.” Så forstår jeg heller ikke dansk humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den uperfekte pige

   Spiller for et andet hold?
   Sig mig har jeg sovet i timen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Han har vist ikke bekræftet det offentligt, (hvilket i bund og grund heller ikke burde være nødvendigt,) men jeg tror, det er nogenlunde alment kendt, at han er homoseksuel – og derudover også afsat. Dobbelt-pokkers!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Det er altid sikkert at spille humor-kortet, når man har sagt noget lort!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hov! Han er også min kendiskæreste! Hvor mange kvinder har han egentligt?

  Og er der slet ingen grænser for, hvor meget L*RT højrefløjen lukker ud p.t.???

  God weekend til dig og alle os miriamister <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #136