Shhh... #38

Top 10 melankoli/antiinsomni-sange

For noget tid siden lavede jeg et indlæg med min top 10 hjertesmerte-sange, og det var I overraskende begejstrede for, på trods af at jeg jo egentlig ikke gør mig så meget i musik herinde. Men når I er glade for noget, så kommer der jo gerne mere af det, om I så vil det eller ej! 😉

Jeg nævner engang imellem, at jeg lider af kronisk insomni. Eller, jeg ved faktisk ikke, hvornår man kvalificerer som kronisk, men jeg kører på sjette år, så vi må da være ved at være der, no? Anyway, det er selvsagt noget hø, så jeg er altid på jagt efter tricks til at snyde min hjerne til at falde i søvn. Det, der virker bedst for mig, er at lave en Spotify-liste med helt stille, melankolske sange og så afspille den på lavt lydniveau på min telefon, når jeg ligger i sengen.

Jeg er generelt en sucker for stille melankoli, så listen bliver snildt sat på på andre tidspunkter af døgnet også. De ti favoritter derpå er som følger:

@MIRIAMPOULSEN


  • FACEBOOK