To tat or not to tat... Pt 2.

Oldschool serieanbefalinger

Jeg ved ikke med jer, men alle mine serier er pt på sommerferie, og det er hård kost, når man som jeg er lidt af en serienørd. Mens jeg venter på sæsonstart, plejer jeg gerne at gøre det, at jeg graver lidt i fortiden og hiver én af favoritserierne, som har været afsluttet i mange år, frem og ser den fra ende til anden. Tv-show bliss.

Nedenstående hører til favoritterne. Jeg orker ikke lige at lave beskrivelser om dem allesammen (det er SÅ varmt, mand! Jeg er helt flad!), men hvis I føler jer fristet, så tjek deres respektive IMDB-sider for mere info. Og som altid ser jeg hellere end gerne jeres anbefalinger i kommentarfeltet. Jeg kunne godt bruge noget nyt serieguld – oldschool eller ej!

Dark Angel

Buffy

Will & Grace

Dawson’s CreekFelicityAlly McBeal

Charmed

The Nanny

   

31 kommentarer

 • Logan er bare dream boat number one!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg tænker også, at Dawson snart fortjener et genkig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Nanny er barndomsserie nummer et!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet med Breaking Bad. Gav op halvvejs inde i anden sæson. Jeg KEDEDE mig sådan. Undskyld. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Buffy i megagrimme 90ersko. Ren niceness.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • True. Roswell mangler på listen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, gode forslag. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beverly bliver jo stadig sendt hver dag, så den gælder ikke helt. Jeg skal så meget se Party Down, det er jo også en Rob Thomas-serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du prøvet at tjekke nogle streaming sider?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen Friend kan man jo se, hver gang man tænder for tvet… Det skal være de lidt halvglemte serier!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, alle elskede Ally!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Supernatural er the shizzle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha! Det er hårdt at være hjælpsom! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Haha, det her indlæg gør mig hammerlykkelig – du har jo ALLE de gode serier med 🙂 Sådan set alle dem, jeg havde tænkt mig at anbefale. Du mangler bare Roswell, men der var så nogle andre, der kom mig i forkøbet i kommentarfeltet 🙂 Så også lige, at en anden læser anbefalede Party Down – det er jo blandt andet Rob Thomas, der står bag, og ALLE fra Veronica Mars hilser på! Blev i øvrigt dybt ulykkelig over, at jeg først opdagede den kickstarter-kampagne efter den var lukket! Og så kan det da godt være, at jeg ikke lige havde 2000 kr. til overs, men havde nok alligevel valgt at leve af havregrød og vand i tre måneder, hvis det betød, at jeg kunne få et af Logans Inspirational Messages of the Day som telefonsvarer (nogle vil måske påstå, at det så var meget godt, at jeg ikke opdagede den kampagne).

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååhh, Dawson's Creek! Jeg ELSKEDE den, da den kørte på DR1.. Ally har jeg set til ukendelighed – det kunne være man snart skulle se den igen? ; )

  Beverly Hills er min klare favorit. Jeg har fulgt med ALTID, og kan den, ja, også til ukendelighed (liiiige en tak mere end Ally!) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJT

  Det er der hvor fremtids-Max kommer og siger til Liz, at alt går galt, hvis hende og Max er sammen! Det er helt forfærdeligt! Haha.. Stærke teenage-følelser! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dawson's Creek og The Nanny <3 Barndoms/ungdomsminder!

  Jeg har genset Beverly Hills, Gossip girl og Glee indtil videre! Overvejer Gilmore girls!

  Det vidst godt at min sommerferie slutter på mandag 😉

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stortudede da Max og Liz ikke kunne få hinanden (tror vistnok det ændrede sig der til sidst hvor den blev underlig, rodet og forvirrende) – hvis ikke DE kunne, så var der jo intet håb!
  Er slet ikke sikker på at jeg TØR gense den 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Breaking Bad
  &
  Dexter.

  Bedste serier n.o.g.e.n.s.i.n.d.e.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJT

  Jeg har lige genset alle sæsonerne og jeg befandt mig i den rene nostalgi-idyl! slut-halvfemserne og start-nullerne var bare for fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Roswell!! SÅÅÅÅ fed i starten… men pænt underlig, rodet og forvirrende til sidst. Virkelig ærgerligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se, jeg blev så ivrig over Buffy, at jeg ikke kunne stave til “bedste”. Det siger lige om hvor fed den serie var/er 😉 (ejer ALLE sæsoner på DVD og genså de fleste under min graviditet. Hr. Kæreste synes også den er fed (alene dét gør, at jeg aldrig kan forlade ham)).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Buffy.
  BEDST.SERIE.EVER.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJT

  Nyere: Fringe, Pretty Little Liars, Lie to Me, Modern Family

  Ældre: X-files, Roswell, Criminal Minds, Gilmore Girls, Orange County

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har jeg bare set The Nanny mange gange(:
  Nu ved jeg ikke lige hvilke genre, du er til, udover dem du har nævnt ovenover, men her kommer en liste med dem, jeg kan anbefale(:

  Body of proof.
  Rizoli and Isles.
  Crossing Jordan.
  Desperate Housewives.
  I den syvende himmel. ( En lidt ældre serie.)
  Sebrina skolens heks. ( Også en af de ældre.)
  The cult.
  Haven.
  Amys ret.
  Broen.
  Edderkoppen.
  Kommisæren og havet.
  Medium.
  Nikita.

  Jeg kunne blive ved med at nævne flere.
  Men det er i hvert fald nogen gode serier, synes jeg(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er beverly på din liste? ???
  Men prøv at se party down, der er to sæsoner ogjeg elsker det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Århh, Felicity!!! Du ved tilfældigvis hvor man kan se det henne? Kan ikke finde det, nogensteder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg synes nu du mangler Friends på den liste 😀 Men åhhh The nanny. GUD hvor jeg så det ofte. Det kom jo lige før spise tid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, det er alle de gamle serier jeg også plejede at tåge for hårdt + venner self. 😀 ! Haha. Alle de serier jeg følger nu er relativ nye og nogle mange ser også, så tror sådan set du kender alle de serier jeg gør.

  Btw. Ally var min store heltinde da jeg var mindre, jeg ELSKEDE hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når nu du har Buffy på din liste, hvad så med Angel? Og selvfølgelig Supernatural, men den tror jeg du allerede ser (Er relativ ny læser, men jeg har luret mig at du synes Jensen er et fine piece of ass).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I takt med at jeg scrollede for at se dine anbefalinger, tænkte jeg på de serier jeg ville anbefale – du har dem alle lige her. Og jeg ville bare så gerne hjælpe. Altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To tat or not to tat... Pt 2.