Kommentarer (15)

 • Hvad var navnene på de børn, som I så ikke skal have, og kunne de passe på en kat, en hund eller en hamster?

 • Min baby er 7-9-13 også en gave for min søvn og mit stressniveau. Han sover gerne ti timer sammenhængende, og er væsentligt nemmere at kommunikere med, end de mennesker jeg møder i mit job.

 • Til dig der er gravid med et one night stand: Jeg har været alene med mine børn i mange år. Det kan man godt. Jeg hepper på dig. Det er selvfølgelig også i orden at få en abort. Du skal nok klare den.

 • Frostkødskøberen

  Til dig, der dømmer frostfrikadellekøbere; jeg er dybt pinlig over det, når jeg smider mine frost-deller, billige party-pølser og suppekødboller på båndet, men herhjemme bruges de altså til hundetræning 😂
  Jeg er selv nærmest vegetar, og desværre på SU – så dyre øko-udgaver til kræet vil sprænge budgettet.

 • Den enlige mor

  Til dig som er gravid

  Jeg var i dine sko for 9 år siden, og valgte at få barnet. Jeg var på daværende tidspunkt 28 år, fyren var/er 7 år yngre end mig, og jeg var ikke et sekund i tvivl om at jeg ikke ville have noget kørende med ham – og han var i øvrigt meget imod at skulle blive far.

  Det var et hamrende svært valg, men jeg valgte at det var okay at beholde barnet, også selvom jeg ville stå alene med det hele, og at jeg forventede at jeg ville blive dømt hårdt af omverdenen.

  Jeg har i dag en helt fantastisk pige på 8 år, og selvom det til tider har været hamrende hårdt at være alene, så har jeg aldrig fortrudt mit valg – og overraskende nok har jeg kun mødt meget få mennesker, som synes at det var en vanvittig beslutning jeg tog dengang.

  Mit råd til dig er at lytte godt til din mavefornemmelse, glemme alt om alle andre, og gøre hvad der er bedst for lige præcist dig.
  Det er okay at beholde barnet, men det er i den grad også okay at få en abort. ❤️

 • Åhr de der store pakker minideller, der ligner IKEA kødboller smager da fantastisk! (dog på køl, ikke frost).

 • Til hende som tror at hendes kæreste måske at bøsse. Så skal du ikke baserer det kun på det. Jeg har flere kærester, som ikke kun få nok af den stilling. Mange mænd føler sig dyrisk når de tager kvinden bagfra mens de holder på deres hofter..og ja rigtig mange elsker også anal sex uden af være homoseksuel.

 • Dig med kæresten du måske tænker er bøsse. Hvis du oprigtigt bygger det på mere end den type sex i har – så håber jeg du vil overveje at tage en snak med ham. Min mand boede før mig med en kvinde der efterfølgende giftede sig med en kvinde. Det er ikke fordi vi ævler løs om hvordan/hvorfor, men uden at over analysere kan jeg sige at det var et halvt liv hun levede. Ikke pga manden – men fordi hele hendes identitet hørte til et andet sted.

  Den anden løsning er at din mand måske har svært ved at have intim sex med dig. Nogle mænd der vil lege sex-konger og tage sin kæreste bagfra konstant – de oplever aldrig hvor specielt det er at elske imens man set hinanden i øjenene. Noglegange kan det være fordi det med følelser der svært…Personligt tror det værste om mænd der ikke kan det… fordi jeg her haft en crap oplevelse med sådan en. Så bias-Signe siger at det er lidt langt ude kun at have sex når det er råt og røv.

  Bevars! -der jo også den med han bare leger Kingkong og glemmer det når han er fuld hvor han så helt udramatisk bare gerne vil have husmandssex.

  Personligt ville selv få spat af ikke at vide hvorfor 😬 så kan du ikke spørge ham? “Hvorfor har vi sex sådan når du er fuld – og omvendt når du er ædru”. Bare svensken på desken!

  Uanset hvad håber jeg du nyder sexen og ham uanset stillinger og bias-Signe hjemmestrikkede råd. Sejt du deler!

 • Om den med sex: kan du ikke prøve stysætte dig i førersædet næste gang, I har sex? Enten simpelthen skamride ham eller resolut trække dig væk og vende dig om, så I er ansigt til ansigt? Hvis han så gør mine til at ændre position, kan du blidt kysse ham og sige, at du gerne vil prøve noget nyt.

 • Til dig med kærestens lillebror som er veludrustet. Er din kærestes penis meget mindre end hans bror? Min eks og jeg boede i en periode sammen hos hans forældre og en sen nat hvor jeg kom ud fra toilettet kom svigerfar gående fully nude (akavet) han skulle også på toilettet og sover åbenbart nøgen. Jeg kunne ikke undgå at bemærke at svigerfar var lige så veludrustet som min eks, så derfor mit spørgsmål. Jeg tænker bare at det må vel ligge til familien ligesom min mor har store bryster og jeg ligeså.

  • Min kæreste er lige så pænt udrustet som sin bror, så bestemt ingen klager herfra 😉

 • At synge godnatsang for sig selv som (formoder jeg) voksen er simpelthen noget af det kæreste <3

 • Jeg er snart 30 og har da min mængde erfaring med mandlige sekspartnere samt penisser helt generelt og forstår simpelthen ikke det med at kunne se, hvorvidt folk er godt udrustede i slap tilstand. Jeg synes da, at jeg har oplevet alt fra en ganske stor pik boxershortsene, men som til gengæld slet ikke voksede en centimeter i stiv tilstand til min kæreste, hvis pik i slap tilstand kan gemmes væk til nærmest ingenting, men på én eller anden måde, jeg stadig ikke helt forstår fysisk mulig, i erigeret tilstand er større, end nogen anden, jeg har set.

Der er lukket for kommentarer.