Kommentarer (30)

 • Er vild med dig der giver falske komplimenter – det vil jeg også prøve! Der er dårlige dage nok at tage af for tiden…

 • Til dig med Gurli Gris – I hear you! Kiks krummer for meget, så bruger drikkeyoghurt med sugerør i stedet……

  • Bare ikke en ekstra portion popcorn, 2 timer inden aftensmad. Så kan de intet spise, og SÅ får du dårlig samvittighed…. 😬

 • Jeg troede, det var helt normale at knalde, mens ungerne ser fjernsyn 😁 Hvornår filen har man ellers ro til det?

 • Dig med de falske komplimenter… Det er sgu den sundeste copingstrategi, jeg nogensinde har hørt om!
  Kh psykologen

  • Jeg havde samme tanke. Jamen ok, hvis det kan vende den, så fake it, till you make it, da!! 😃👍

 • Jeg brugte også tid på at researche for at modbevise en grum løgn i en facebooktråd i dag. Jeg svarede under hans kommentar, hvilket bare betød, at han slettede sin egen kommentar og mit omhyggeligt researchede modsvar. 🙇🏽‍♀️

  • Åh ja, det har jeg også prøvet! Og at blive fuldstændigt blokeret fra en Instagram-profil for en enkelt lille kommentar, der mere bare var lidt almen oplysning og ikke en stor kritik eller diskussion eller noget.

   • Åh ja – jeg er også blevet blokeret på en semikendt instaprofil (faktisk en af Miriams veninder), fordi jeg pointerede noget faktuelt (og noget jeg reelt ved noget om) ift. indholdsfortegnelsen i et produkt, som vedkommende reklamerede for, der ikke stemte overens med beskrivelsen på posten. Bang! Så blev jeg blokeret. Det er flere år siden, men jeg glemmer det altid, indtil jeg vil tjekke profilen ud, når der en gang imellem linkes fra Miriam, og hvor jeg tænker, at det vil jeg da lige tjekke ud… nårh nej! ;-D

    • Jeg har det selv stramt med, når der blokereres for et godt ord. Selvfølgelig skal man føle sig godt tilpas på sin platform, men den helt autoritære tilgang til kommentarsporet forstår jeg heller ikke. Desværre kan jeg af gode grunde kun bestemme, hvordan min egen profil skal køres. 😀

 • Jeg passer også på alle “dyrene” her hjemme, og sænker stemmen eller sniger mig rundt, hvis en af dem er “lagt til at sove”. Også selvom børnene ikke er hjemme.

  • Jeg elsker jer. I har en verden til mere fantasi end jeg muligvis nogensinde har haft. Jeg er eventuelt nok en ret dårlig mor faktisk. Ihvertfald når det kommer til at lege!
   Bliv ved! Hold fast i den del af jer selv. Det er sejt sgu!!

  • Hos mig er det menneskerne i Duplo-dukkehuset. Får det dårligt hvis datteren ligger i kassen med klodserne, hun skal da være sammen med sine forældre!
   Jeg lægger også nogle gange forældrene i sofaen, så de ikke står nede i køkkenet døgnet rundt.

   Helt ærligt, så synes jeg det er lidt irriterende, at det påvirker mig hvordan plastikdukkerne ligger. Sådan lidt tvangstankeagtigt.

   • Tak for billedet og et godt grin! Det bliver mig om et par år. Hilsen hende, der putter plastikdyrene med tæpper, efter sønnen er faldet i søvn.

  • Jeg ved ikke med jer, men da vores unger var teens, så sov de som bedøvede, når vi vågnede (og knaldede) om morgenen – og som ekstra bonus: Når de er ude om aftenen, så kan man også nå “det” der – What’s not to like?

   Dengang nede i 90’erne, tror jeg nok, at vores 4 dejlige børn fik set alt det Pingu og Disney tegnefilm, de overhovedet kunne holde til om morgenen. Både så man kunne sove lidt længere og nå en morgen-quickie 😀

  • Så knaldet man bare løs. 🥳 Teenageren i vores hus larmede om natten med gaming. Så hvis de kunne holde mig vågen havde jeg ingen kvaler om at forstyrre dem lidt 🤣 Nej pjat. De ved sgu godt hvad voksne laver.

 • Til dig med veninden med de nye bryster, jeg synes du gør det helt rigtige! Ingen grund til at ødelægge hendes glæde.

 • Dig, der er blevet gift uden at sige det. Please, vent med at afsløre noget til om ca. 10 år, når jeres venner og familie får en kobberbryllup-invitation ind af døren.

 • Der er virkelig mange søde med i denne omgang synes jeg.

  Dig, der giver komplimenter og moren til den lille løveunge. Det er for cute! Og at sætte sine børn foran fjernsynet for at kunne knalde må da være så fair og en god investering for alle.

  Åh, jeg har desværre også for mange gange gjort det med at bruge alt for åndssvagt meget tid på at argumentere og finde gode kilder og belæg til kommentarer på sociale medier og online fora til ingen verdens nytte. Så du er ikke alene!

 • Er jeg den eneste, der begynder at overveje, hvad mine forældre lavede, da jeg så Disney-sjov? 😳😳🙈

 • Så gode hemmeligheder… og syntes det er sjovt, at det er en hemmlighed, at knalde mens ungerne streamer på livet løs. Hos os og blandt mine veninder er det helt almindeligt.

 • Vil også lige nævne at mine unger har lært mange gode ting af at se den snusfornuftige Gurli Gris, så når du vender det om, så gør du dem faktisk en tjeneste ved at knalde…😉

  Og dig, som stadig venter på ham, du elsker…. AV den må gøre ondt😢Det bør slet ikke være sådan, at du skal slå op for at få en reaktion. Du kan helt sikkert finde et bedre match❤️

 • Til dig med den (muligvis) utro og (muligvis så) biseksuelle far: Er lidt nysgerrig; hvor vandtæt er din dokumentation? Uanset hvad, så er det da godt nok en mere end middelsvær belastning at vide/tænke.

Der er lukket for kommentarer.