Kommentarer (9)

 • Elsker at de to med holdninger til børn kommer lige efter hinanden.

  Så er jeg nu også vild med loyaliteten hos lillebroren uden tå. Og overboen

 • Stakkels dig med gamer-kæresten.
  Jeg har prøvet det selv. Det bliver nok ikke bedre, men hvis han synes det er sjovere at være sammen med gamer-vennerne end sin egen kæreste, er han en klaphat og han burde vælge dig til hver en tid ❤️

  • Jeg er ikke helt enig. Jeg synes ikke man “til enhver tid” skal vælge sin kæreste. Der skal være plads til også at vælge venner, interesser osv. Også selvom det så “går ud over” en kæreste. Nogle gange er det sjovere at være sammen med vennerne og det er vel okay.

   Men i hemmelighedens tilfælde mangler der tilvalg af kæresten og det er selvfølgelig et problem.

  • Hvis min kæreste ville til hver en tid vælge mig over sine venner, ville jeg se det som et red-flag over han ikke har et liv. Jeg ville smutte, så han kunne lære at stå på egne ben (og har jeg også gjort før). 😮
   Man skulle helst stadig være to hele individer, selvom man er i et forhold. 🙂

 • Dig med gamer-kæresten.
  Du fortjener så meget bedre! ❤️

  Jeg har selv været der. Jeg blev også valgt fra på den måde. Du skal virkelig overveje, om du vil blive i det ❤️ Det er ikke sikkert det bliver bedre. Jeg forsøgte at ændre på tingene i 4 år, men det nytter ikke noget, hvis din kæreste ikke selv vil.

  Selvfølgelig skal der være plads til venner og interessser – men det du skriver, det handler om noget helt andet! ❤️

 • Må desværre skuffe indsenderen, som elsker at føle sig sulten. Jo mere du bruger den strategi, jo mere vil din krop tilpasse sig det og optage næring fra det spiste og sørge for at opretholde en nogenlunde fedtprocent. Hilsen én der engang har arbejdet med behandling af spiseforstyrrelser

 • Nabosex; Så var the walk of shame i det mindste kort 😉. Hilsen hende, der har knaldet adskillige naboer (dog ikke i samme ejendom). Logistik er også vigtigt, hvis man gerne vil igen.

 • Til dig der ikke kan fortælle manden hvorfor du er ked af det – jeg har det på samme måde og ved hvordan det føles. Kram til dig når du har det sådan

Der er lukket for kommentarer.