Kommentarer (9)

  • Til den sidste: herhjemme har vi et brætspil som jeg ELSKER, men underligt nok aldrig har vundet over min mand i… Alligevel (måske endda derfor) lader han mig små snyde, så jeg har lidt større chance ? Det er fedt!

  • Dig der fantaserer om at din drama-mand dør; det gjorde jeg også tit, da jeg var i et psykisk voldeligt forhold. Det føltes som den eneste løsning til mindre skænderier og mere tid til min egen familie og venner at han bare døde (jeg overvejede også at slå ham ihjel flere gange). Jeg gik fra ham og jeg har aldrig følt mig så FRI. Jeg havde været i fængsel i næsten 7 år, hvor alt hvad jeg gjorde forkert skulle dramatiseres og køres op i en spids. Husk at du ikke skylder nogle at forklare dig og dine valg. Ingen skal bestemme for dig, hvordan du skal leve <3

    • Hvor er det bare dejligt livsbekræftende at høre. Godt du kom ud af det fængsel, som ingen fortjener. Håber du nyder dit liv og din frihed hver eneste dag. ❤

  • Dig med baren under lejligheden – kunne være skrevet af mig! Nattero er SÅ undervurderet!

Der er lukket for kommentarer.