Kommentarer (13)

 • Jeg gik i folkeskole med en der pressede bumser og spiste det der kom ud. I min verden er det værre end nr. 8. Får helt kvalme ved tanken om det ??

 • Det eneste jeg kan tænke på efter at have læst denne uges hemmeligheder er: “Nisser! Gringotts er bemandet af NISSER, ikke dværge!”

 • Dig med kæresten med fremtidsdrømmene – please fortæl ham, at du ikke deler dem, hurtigst muligt. Please hold ham ikke hen, det er min største frygt i verden.

  • Hørt! Fik to børn med en, der i virkeligheden aldrig rigtig have lyst til hverken mig eller familie. Ti år inde i ældste barns liv (da vi blev skilt) fattede han dog interesse for dem og er nu en helt fin far. Men altså. Jeg kunne jo have stiftet familie med en, der rent faktisk ville det?

 • Til dig med build-a-bear samlingen: own it! Jeg har selv min side af sengen, og hele vindueskarmen fyldt med.bamser, for de gør mig så glad. Jeg er 30+

 • Hold kæft, de er gode denne her gang. Vil også sygt gerne vide mere om 8-års-planen (no judgment, reel nysgerrighed). Til gengæld synes jeg godt, man i hemmelighed må have det mærkeligt med ens veninders trælse børn (og ja, Gringotts medarbejdere er nisser, ikke dværge).

 • Har du nogensinde overvejet at lave en bog med de bedste hemmeligheder, ligesom Anders Hemmingsen har lavet en med det bedste fra hans Instagram? Eller er det en for useriøst bog 🙂

 • Åh kære, søde nr 2! Let it go! Det er ikke dig der ødelægger hans liv. Det er ham der ødelægger dit. 4 år efter og stadig ham der styrer dine tanker og tager din tid og energi. Hvem af jer taber mest på det?
  Har han gjort dig ondt, så vær et bedre menneske end ham, i stedet for at synke til hans niveau. Så har han først vundet.

Der er lukket for kommentarer.