Jeg er jo Bridget Jones #401

1. Gik i karbad. Tog en bog med. Tabte bogen i vandet. Det er hverken første eller sidste gang, det sker, men det er lige træls hver gang!

2. For et par dage siden afleverede jeg min cykel hos cykelmanden for at få sat nye, automatiske lygter på, fordi de gamle ikke virkede. Det endte med at koste mig 450 kroner. Min cykel er over ni år gammel og blev i sin tid købt for 400 kr. Det virker bare lidt åndssvagt, ikke?

3. Tog til gengæld mig selv i at blive næsten helt rørt, da cykelmanden havde puttet luft i mine dæk som ekstra gratis service.

4. …Det gjorde mig også lidt lettet, for jeg er virkelig dårlig til at huske det selv, og det betyder, at jeg altid får en mindre krise, når mine dæk mangler luft, fordi jeg hver gang tror, at jeg spontant er kommet i virkelig dårlig form, eftersom det pludselig er blevet enormt hårdt at cykle.

5. Herbert-sagaen fortsætter. Han har ikke luret, hvordan man vender ovnfadet på hovedet endnu, men han har fundet ud af at skubbe tilpas meget til det til at spilde vand ud over det hele, og det er vel også noget.

6. Sidste uge var Bridget #400, og jeg havde egentlig planer om at fejre det på en eller anden måde, men jeg kom ikke i gang i tide. På torsdag er det hemmelighedernes indlæg nummer 300, og så tænkte jeg, at jeg måske kunne udgive et indlæg med min favorithemmelighed fra hvert indlæg, indtil det gik op for mig, at det ville være et indlæg med 299 hemmeligheder. Standarden er 15.

7. Spillede et spil Trivial Pursuit, og der kom et spørgsmål om neurokirurgi, som jeg endte med at kunne svare på, udelukkende fordi jeg har set absurd meget Grey’s Anatomy i mit liv.

8. I dag var jeg på Bogforum. Det tog mig usædvanligt lang tid at beslutte mig for, hvilken dag jeg ville derind, og jeg endte med søndag blandt andet pga Rufus Gifford. Og så havde jeg selvfølgelig set forkert på programmet, og han var der kun fredag og lørdag.

9. Bogforum er en blanding af Roskilde  festival og Disneyland for litteraturnørder, og jeg måtte kæmpe seriøst for ikke at have adskillige fangirl-øjeblikke, som flere af mine litterære helte bare sådan gik rundt ude blandt os almindelige dødelige.

10. Apropos litterære helte fik jeg uforholdsmæssig meget glæde af at høre Svend Åge Madsen udtale ‘Århus’ korrekt. Nu er han selv århusianer, så det er selvklart lidt en selvfølgelig, men som inkarneret eksiljyde kæmper jeg stadig lidt med sjællændernes tendens til at lægge trykket på ‘hus’ i stedet for ‘år’. #firstworldjydeproblems

Kommentarer (30)

 • Jeg blev til gengæld fangirl-stum, da du pludselig gik rundt der lige foran mig blandt bøgerne men jeg stod med hovedet i bage- og hæklebøger. Og jeg først tænkte “aj hende kender jeg”. Efterfulgt af “man ‘kender’ jo på sin vis ikke en blogger”. For at slutte af med “jeg har stirret pinligt længe”.

  Mit eneste formål med nedstirringen var at fortælle, at jeg sgu er fan af dine skriverier. Og altid glæder mig absurd meget til tirsdag og torsdag. Kun pga. din blog.

  Vh. stirre-damen fra Arnold Busck

  • Jeg kan afsløre, at jeg ingen stirren opdagede, men det er totalt tilladt at sige hej. Det gør også mig glad! 😀

 • Hvis du har for vane at tabe din bog i badekarret håber jeg ikke, at du som mig næsten udelukkende læser på telefonen. ????

 • Jeg kan slet ikke gennemskue hvordan det er de siger ÅrHUS? jeg har prøvet at sige det flere gange nu. Tror du er nødt til at sige det i en story på ig???

 • Synes nok jeg så dig til BogForum i dag og var selv en total fangirl, der ikke turde gå over og sige hej! Og for at være mega træls, så var Rufus på BogForum i dag på en af trane-scenerne ?

 • I forlængelse af dette indlæg ville det være fantastisk med en story hvor du udtaler Århus korrekt, hvis du altså har lyst!? Dbh. fra en der er født og opvokset på djævleøen

 • PLEASE lad fejringen af hemmelighederne blive et ekstra langt indlæg – også selvom nogen (nok kun dig) synes at 299 er for mange 😀
  Måske bare de 25 mest spektakulære? De 20 kedeligste? I dunno, du skal nok finde på noget bedre end hvad min fantasi rækker til <3

 • Du må overveje sådan en af de der drikkedunke som kaniner har. Håber det giver mening, for ved virkelig ikke hvad den hedder

 • Du skal komme en skål med vand indeni fadet! Så spilder han ikke vand på gulvet, og med tiden lærer han at drikke fra den pokkers skål.god aften til dig

 • Til børn kan man få sådan nogle silikone skåle støbt i ét med dækkeserviet, som sidder fast på bordet med vacuum. Afhængig af gulvet hvor den skal stå (de dur ikke på ujævn overflade) kan det måske være en løsning til Herbert? EzPz har mange størrelser og farver. Der findes også billigere mærker, men dem kan jeg ikke lige huske nogen navne på :p

 • #5 og Herbert sagaen. Har en kat der gør det samme, gjorde? Eller stadig prøver. Det er som man ser det. Jeg har velcroet den fast og det er satme den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg kan nemt tage skålen og gøre ren, men den kan sagtens stå og så gælder jeg bare i fra en flaske. Mine gulve er glade!

 • En mulighed kunne måske være et indlæg med din yndlingshemmelighed fra hvert tyvende indlæg? (Du ved 300/15 = 20) Jeg ville i hvert fald elske at høre dine favoritter ???

 • Jeg stemmer også for et hemmelighedsindlæg med 299 hemmeligheder!
  Jeg læste dog for nylig samtlige indlæg, og kunne fx ikke finde indlæg nr. 186. Sletter du dem ind i mellem??

 • Sidder bare og tænker på hvad det er for et neuro-spørgsmål, og om jeg kan svare på det.. Kh. en Greys Anatomy elskende jyde, som ikke brugte et sekund på at tænke over den med Århus, fordi jeg kan høre nyhedsværterne sige ÅrHUS i mit hoved.

Der er lukket for kommentarer.