Kommentarer (17)

 • Hey jer med de oldgamle fodvorter! “Vortefri” fås i håndkøb og DET HJÆLPER!
  Det fjernede den jeg havde haft i mindst 15 år, som ellers havde modstået hjemmefrys og div. (og som jeg, ærligt, mest havde ignoreret og syntes det var for pinligt at gå til lægen med især efter så lang tid) Og når det er hjemmebehandling kan man jo også give den lidt ekstra gas, som de jo kræver efter så lang tid ??

  Kæmpe anbefaling! Og det er så skønt ikke længere at være paranoid, hver gang man har bare tæer. Jeg har i øvrigt en teori om, at min skæve belastning af foden i så lang tid, er årsagen til at min storetå er skæv kun på den fod. Don’t be like me ✌️

  • Jeg har kæmpet et lille år med vortefri på en stædig satan, der ikke tog imod frys ved læge ? Sååå det virker nok kun for nogle :/

 • Til dig med bryllup og børn – det kan man godt! Jeg gjorde det. En måned inden.. Bedste (og sværeste) beslutning nogensinde. Jeg hepper!

 • Dig med bryllup i vente. Kom væk derfra! Måske mister du nogle penge, og det bliver helt sikkert pinligt og pinefuldt… men det er bedre at være ærlig før brylluppet end efter.

 • Skullehavegjortdet.dk

  Til dig med brylluppet.
  Do it, NU!
  Det bliver kun sværre og sværre at komme væk. Jeg havde det på nøjagtig samme måde og sidder stadig i saksen 8 år efter.
  Pas på dig selv♥️

 • Vaskebrædtsmaver – ydrk, især hvis de tilmed har trænet det frem som et mål, og ikke tilfældigvis har det naturligt, hvis de dyrker sport. Generelt forfængelige mænd, er bare ikke mig – om så det er hårsætteri, pumpede muskler, eller bare kommer til udtryk generelt via manglende selvironi. Puh?

  • Ej din kommentar synes jeg faktisk er ret træls. Eller, du lyder ligepræcis så fordomsfuld og nederen, som den type, du åbenbart har stemplet på forhånd. Derudover, hvis det at sætte håret, er forfængeligt, så er stort set alle mennesker vel tabt? Dig selv inklusiv?

   • Hov hov, jeg skærer da ikke alle over en kam – du læser helt spøgen ud af det. Jeg synes bare at de mænd (så vel som damer), der er bange for at gå udenfor en dør uden at være dullet op, er en smule for meget til mig 😀
    Ligesom jeg synes det er lidt tragikomisk med mænd der spænder musklerne på tinderfotos – men dem, der har lyst til en bid af den type, skal da endelig slå sig løs ??? Har da også venner i den kategori, der sagtens kan grine af sig selv – men der er også nogle, der ikke kan. Ligesom i alle andre lejre ?
    Folk behøver da slet ikke at synes ham jeg har derhjemme er lækker, alt er vel smag og behag?

 • Den første.. Du lyder som et potentielt genialt indslag i “Strøgvagterne” på Dplay! Blot for at få lidt afveksling blandt alle de rumænske butikstyves forklaringer!!

 • Hahah det er fandme godt at høre jeg ikke er den eneste der laver det nummer med tandpasta. Jeg ved ikke hvorfor ?.

  Til dig der ikke ved nusse med en sten, same! Jeg vil hellere have noget blødt.

  Dig der skal giftes. Jeg er med på hvad de andre siger. Det er ikke for sent! Hellere et øjebliks frustration over at stoppe det hele end resten af livet

 • Ok. Den sidste!?!?! Jeg har seriøst, som i seriøst, brug for at få den historie uddybet. Kunne din onkel ikke genkende dig på de frække billeder? Fandt du ud af at det var onklen DA I mødtes eller inden? Er det kun dig der ved, at det var ham, eller ved han det også? Hvordan er I kommet videre? Hvad er der sket? Hvordan reagerede I? SÅ mange spørgsmål!
  Miriam – du bliver nødt til at lave ugentlige/månedlige indlæg med heeeele hemmeligheds-historier, i stedet for de korte. Hvor nogle af de vildeste korte bliver uddybet! Jeg kan ikke klare alle de ubekendte! 😀

Der er lukket for kommentarer.