Kommentarer (27)

 • Ha ha… den med dårlig pjæk mave – det har jeg også en gang smittet en kollega med….

 • Ja til dig med blowjobbet.
  Det gør man ved dag 16
  Har det på samme måde hvis jeg blir serveret pasta bogstaver på en date….. Det var hyggeligt men ellers tak.

 • Til dig, der synes at du har en intetsigende personlighed: Jeg tror, der er noget interessant og noget dejligt ved ethvert menneske. Også ved dig. Måske har du bare ikke opdaget det endnu? Jeg ville råde dig til at opsøge ting, du synes er spændende, meld dig til aftenskole, tag til foredrag, tal med mennesker, du synes er interessante. Så tør du måske pludselig at vise dine interessante sider frem?

 • Dig med inkontinens: Det er nok en idé at komme forbi din læge, hvis du ikke allerede har været det. Det kan bare være en svag bækkenbund, der skal trænes op, men det kan også være noget behandlingskrævende, fx en kras blærebetændelse. Kh nursen. PS: Inkontinens er mere almindeligt end man skulle tro.

 • Pastaskruer – jeg er lidt nødt til at trække mor-kortet. ALLE børn elsker pastaskruer, og lige dér er fer en kamp virkelig mange af os ikke gider tage. Så pastaskruer it is!

 • Til dig med det “materielle” behov for undskyldninger… Prøv lige at google “five apology languages”. Det giver sindsygt god mening, og højst sandsynligt også for dig.

 • Jeg har det på samme måde med pastaskruer… Og er lige blevet givet 15 kg (Hvis ikke mere) økologisk fuldkorns pastaskruer…. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre med dem, som om det ikke er rigtigt pasta….

 • Hvorfor al den hate mod pastaskruer?
  De er da geniale – de fanger kødsauce langt bedre end andre pasta typer. Og så smager pasta jo nu engang bare af pasta, uanset hvilken form det har? ?

 • Til dig der synes du har en intetsigende personlighed: du er fantastisk som du er, ingen mennesker er intetsigende ❤️

 • Jeg har 3 børn og HADER pastaskruer. De bliver ikke serveret i mit hjem
  Hvis italienerne kan spise penne og spaghetti, kan mine børn også.

 • Dig med den såkaldte intetsigende personlighed. ALLE mennesker har noget fedt og fantastisk i sig. Det har du også. Du skal bare finde det i dag. Måske spørge dine venner hvad de ser som dine styrker? Din familie? Rejs på en ferie alene hvor der er tid til at reflektere. Alle de bedste tanker herfra

 • Jer, der ikke selv vil spise pastaskruer, men som ikke “gider tager kampen med børnene”;
  Jeg er simpelthen nysgerrig nu: er det børnene, der styrer showet hjemme ved jer? Jeg er rystet over, at man som forældre ikke forklarer barnet, at der er hvad der er. I har selv vænnet dem til at “kæmpe”. En dag er det ikke kun skruerne…

  • Ro på ven, det er bare pastaskruer. Det er jo ikke fordi barnet bestemmer, om der skal købes Audi eller Berlingo eller selv bestemmer sine sengetider…. man vælger sine kampe, og skruer eller ej er vitterligt ikke noget, der er værd at blive rystet over. Det er præcis en af de små hverdagsting, som børn faktisk godt KAN tage ansvaret for at bestemme over.

  • Okay Karla. Måske dem med pastaskruerne opererer med medbestemmelse i hjemmet og humor i kommentarfeltet. Eller har jeg blot for høje tanker om nutidens forældre generelt…

   • Sgu et lidt mærkeligt sted at bruge til forældre-bashing, helt ærligt. Forældreskab er en sårbar ting for mange, men alle gør det så godt som de kan. Pastaskruer er godt nok en lille ting at blive ‘rystet’ over og kommentarerne her siger intet om kommentatorernes forældreevner i øvrigt.

 • Til dig med lotto gevinsten. Personligt ville jeg nok begynde at kigge mig om efter en plan b.

  Jeg spiller også lotto hver uge, og fuck hvor ville mit liv blive nemmere, hvis jeg vandt. Jeg bliver let skuffet hver gang – ikke en gang en sidegevinst kan det blive til, what the f???

Der er lukket for kommentarer.