Kommentarer (21)

 • Kender så godt det med at stalke folk på Spotify – er dog nok mere den snobbede type, som vælger nogen fra, hvis de har dårlig smag i musik, og Seebach fx er deres mest spillede.

 • Dig med vinduespudseren… sådan har jeg det også en gang i mellem. Hvis det er en dag jeg bare ikke magter at gå uden for en dør, så går både postbud og skorstensfejer også forgæves, mens jeg ligger i min seng/sofa og bilen holder i indkørslen. Jeg.magter.dem.ikke.

 • Har det på samme måde med min mor. Elsker hende meget højt – men “verdens bedste mor” vinder hun altså ikke..

 • Dig, der heller ikke kan tåle p-piller: Måske skulle du overveje sterilisation? Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv, men man skal selvfølgelig være sikker.

  • Det var mig, der indsendte hemmeligheden. Jeg vil så gerne steriliseres, men er 99,9% sikker på at min kæreste ville forlade mig, hvis jeg gjorde det.
   En opdatering til historien er at vi efter få dages brug af kondom havde et uheld, hvor det sprang, så jeg måtte tage en fortrydelsespille. Derefter var jeg alt for nervøs for at det skulle ske igen, hvorfor jeg nu er startet på minipiller. Det er simpelthen sådan et nederlag for mig, da jeg så gerne ville se om jeg kunne få det godt, hvis jeg blev ”hormonfri”:

 • Til dig, der skal til at bruge kondomer:
  Pessar! Så styrer du det helt selv, og det er meget sikkert når du har fast partner.

  • Hephep til pessar! Jeg har det også og det fungerer supergodt. Jeg forstår ikke hvorfor alle kvinder, inkl mig selv i rigtig mange år, lader sig overtale til at tage masser af hormoner, når der er gode alternativer. Giv det en chance!

   • Det var mig, der indsendte hemmeligheden. Nu spørger jeg måske dumt, men skal man omkring lægen for at få det?

 • Kan relatere til den med at håbe på, at ekskæresten tager en tilbage og ville gå fra sin nuværende kæreste hvis det skete. Jeg føler mig som et forfærdeligt menneske på grund af det, men vores forhold var bare bedre end mit nuværende indtil min eks psykiske helbred fik ham til at slå op. Når han bliver rask, vil han måske have mig igen.. :/

 • Den bums på skamlæben der…den gør NAS! Jeg troede jeg var den eneste i verden der fik det – but ohhh no! Google vil hjælpe dig her! Faktum er mange oplever det, men det er VITTERLIGT ikke noget vi taler om. Som i – slet slet ikke.
  Nå! Men frem med en nål og prik hul. Så er den væk på ingentid. Det er en dræber at vente til den selv går væk.

 • Et genialt alternativt til p-piller er cyklusccomputeren Daisy. Så slipper du også for hormonpåvirkningen (jeg blev voldsomt deprimeret af p-piller)

  • Det er altså kun genialt, hvis man gerne vil være gravid – den kan IKKE anbefales som prævention.

 • Dig med bumsen – det lyder som Bartholinitis. Jeg vil anbefale dig at tage en tur forbi lægen, hvis du er hurtig kan du måske nøjes med en omgang antibiotika.

 • Dig med hormonerne:
  Jeg ville både tale med lægen om hvilke muligheder der er. Nu er du på minipiller, men der er også hormonspiral, som har lav dosis hormon ligesom minipiller, og kobberspiral(varsom med den).
  Og så vil jeg sige, at I skal overveje jeres forhold, hvilket gør mig ked af at skrive, men hvis du aldrig vil have børn og han ikke kan acceptere det, så frygter jeg at I ikke bliver lykkelige. Og man bliver ikke lykkelig af at blive mor, hvis man ikke ønsker det.

Der er lukket for kommentarer.