Shhh… #262

Der er et par stykker med i denne uge, som erfaring fortæller mig vil være kontroversielle, så friendly reminder, at det ikke er tilladt at kritisere eller udskamme hemmeligheder. Hvis vi vil have folk til at blive ved med at indsende, så er der nødt til at være frit lejde. 🙂 Apropos, så er indsendelser helt anonyme og foregår lige her.

Kommentarer (34)

 • Til dig med rømmerkollegaen: Fælleskontoret er på mange måder et helvede. Helvede er de andre, as it were. Forslag: læg en æske Hall’s på hans bord. Eller tag den direkte med ham. Spørg, om han lider af astma eller ryger. Eller brug høreværn, lyt til musik.

 • Dig med den sikkert skide flotte krop, hop på scor.dk, så skal du helt sikkert nok finde nogen der vil have et billede eller to 😀

 • Dig der drømmer om et barn. Hvis ønsket er større, end fremtiden med din kæreste, uden barn, ved du godt hvad du skal gøre! Kram til dig.

 • Det tog mig næsten ét minut at komme frem til at det kandis, som i bandet og ikke kandis, som hende fra pyrus ?

 • Er det muligt at du engang i mellem vil indsætte et par ekstra hemmeligheder? Følger med hver uge og jeg mangler desperat nogle flere hemmeligheder og læse.

 • De er gode denne gang. Ville ønske jeg havde det som pigen med den lækre krop. Og som en anden skrev, er jeg sikker på der er masser der vil modtage nudes. Dig der.ryger bag rema, hvis du går ned tl rema så har du trænet.

 • Øøøøh…..Miriam, nå må jeg le af mig selv.
  Jeg kan ikke finde ud af hvilke par hemmeligheder der er kontroversielle ?

  • Det kommer nok også an på, hvem man er, om de er kontroversielle, men jeg har efterhånden udgivet nok hemmeligheder til at have en god fornemmelse af, hvilke slags giver en reaktion. 😀

  • Jeg er helt med dig, Majken. Jeg læste også løs for at finde de kontroversielle og er meget i tvivl. Måske jeg efterhånden er så hærdet af Miriams hemmeligheder at ingenting efterhånden kan ryste mig ?

   • Jeg kan afsløre, at fx alle former for kritik af børn altid medfører vrede beskeder fra vrede mødre.

    • Mit bud er, at det bl.a. er den med hende, som har løjet overfor hendes kæreste om at hun var gravid + at hun havde fået en spontan abort. Det er i hvert fald i min verden ret kontroversielt…. Men hvad ved jeg 🙂

    • Jeg er mor, og ønsker også overboens løbende møgunger hen hvor peberet gror. Er sikker på de vil nyde varmen!

 • Uh har også en kollega som siger host, host ca.hver andet minut dagen igennem… Fuck hvor man bliver træt af at høre på det.. men efter omstrukturering nr. 47…. Blev jeg flyttet ind på et mindre kontor, væk fra ham… Hurra. Bortset fra at ham jeg så nu deler kontor med er en total snotter, når han er forkølet.. se istedet for at pudse næse, så sluger han hellere og laver den mest klamme lyd… Så lækkert.. ??? en mands kontor ja tak.

  • Måske er han allergiker. Min kæreste gik ud fra at han bare var forkølet hele tiden, indtil jeg gjorde ham opmærksom på at høfeber er em ting. Ikke at det hjælper på klamheden, men måske kan du spørge ham, om han har fået evt allergi afklaret.

 • Rikke :
  Ah ! Jeg tror du har rett ! Jeg bliver ikke lige dramatisk og ked af hemmelighederne, som jeg gjorde før i tiden, men jeg er endnu ikke 100 % bullet proof.
  Hemmeligheder vedrørende utroskab får mit blod til at fryse til is i mine årer ?

  Miriam : Vrede mødre gør ofte MIG vred . Wonder why……?

 • Dig, der bedre kan lide din hanhund end din tæve: jeg har det på fuldstændig samme måde, med vores katte. Hannen er bare SÅ sød, det kan hunnen altså ikke leve op til. Dårlig kattemor, I know

Der er lukket for kommentarer.