Kommentarer (23)

 • Dig med bulimi: Jeg er 32, og har haft bulimi et år. Jeg har også en lille datter på 4. Jeg vil bare sige, at jeg har præcis de samme tanker om det som dig. Jeg håber du/vi kommer ud på den anden side!

 • Dig med hundene:
  Please do. De er mega klamme. Alle tror jeg er bange for hunde. Det er jeg ikke, synes bare de er klamme på samme måde som rotter. Så nej jeg vil IKKE klappe din “den bider ikke” smitterbærer af en køter.

  • Jeg har det på præcis samme måde. Ligesom når man er hjemme ved folk med hund. Hele huset er fyldt af hundehår. Tak. Men nej tak.

   • Endnu en hundehader

    Hahahaaaa, jeg er lykkelig for, at jeg ikke er alene! Hader både hunde OG katte og elsker til gengæld den hundeelskende hemmeligheds-indsenders kreative og sjove idé.

    • Jeg er også hundehader. Ville ikke ha’ noget imod hvis der ikke fandtes hunde. Katte kan jeg til gengæld godt lide.

 • Til dig med bulimi. Jeg var ca 34 da jeg fik det… det handler om alt andet en teenage ting.. søg terapi og få kigget på dit liv .., om ikke andre for dit barns skyld ❤️
  Kram og styrke til dig – jeg ved du har brug for for det

  • Er du blevet rask, nu? Jeg kunne godt bruge en succeshistorie. Jeg skal selv til at starte i behandling, men jeg synes det virker håbløst.

  • ha, ha kender godt den der “orker det bare ikke” tanke vedr. bad! Jo længere tid der går, jo mindre orker jeg det 😀 Jeg skal tit vælge mellem bad eller søvn – jeg vælger søvn!!!

 • Badefrekvens: 9 dage er nok lige over min rekord, but I hear you. Man kan sagtens gå et par dage uden at gå i bad, hvis man lige får afvasket de mest kritiske steder. Da jeg fik lavet bad, der var klar en fredag, var det pinligt nok først mandag morgen, jeg kunne klage over defekt blandingsbatteri.

 • Til dig og alle jer andre med spiseforstyrrelser ❤️

  Det er en sejlivet myte, at det kun er unge, der kan have en spiseforstyrrelse. Og det gør det desværre meget tabubelagt at have som voksen. Sandheden er, at langt de fleste med en spiseforstyrrelse er voksne, og stadigt flere kvinder mellem 30 og 50 år udvikler en spiseforstyrrelse. Jeg har fundet dette link som kilde: http://klinikforspiseforstyrrelser.dk/voksne-med-spiseforstyrrelser

  Her kan du desuden også læse mere om, at være mor og have en spiseforstyrrelse. Også her er du langt fra alene: https://klinikforspiseforstyrrelser.dk/moedre-med-spiseforstyrrelser

  Og til den sidste skam over at være normalvægtig og derfor uden succes som spiseforstyrret. Det er blot endnu en dum myte, du slår dig selv unødigt i hovedet med: https://klinikforspiseforstyrrelser.dk/brevkasse/normalvaegt-og-spiseforstyrret

  • Som hunde elsker (og katte – bare de fleste dyr), så forstår jeg godt, at man ikke gider klappe/røre hunde. De kan, som børn og mennesker, være klamme, men ligefrem at ønske dem ondt?!

   Jeg håber de får noget kærlighed i livet, for det der er fandme et sort sind, der ønsker alle levende væsner af én art døden. Jeg er virkelig harm over den hemmelighed!

 • Om du så blev det rigeste menneske i hele verden og jeg var det fattigeste, ville du stadig aldrig have råd til min hund..

 • Dig, der drømmer om at blive kendt for at være med i Vild med Dans. Jeg vil gerne være kendt udelukkende så jeg kan være med i Mads & Monopolet, og jeg skammer mig ikke engang over det. I øvrigt er kendisfaktoren i Vild med Dans efterhånden ikke særlig høj, så måske du opnår det snarere end du tror? Jeg skal nok stemme på dig til den tid i hvert fald 😉

 • Hunde elskeren ❤️❤️❤️

  Jeg forstår ikke hvorfor du synes at hunde er klamme jeg elsker dem!!! ❤️?

 • Hemmeligheden med hadet til hunderacen er over grænsen. Jeg kommer ikke her for at blive mødt med så meget had og destruktivitet. Dog siger hadet absolut kun noget om selve personen.

  Normalt bliver jeg rigtig godt underholdt af hemmelighederne. Men det her gør mig bare i decideret dårligt humør……øv!

  Og tag det fra én, der meget sjældent stødt på manchetterne – selv i disse tider.

  • Jeg bliver også stødt af den hemmelighed. Men det er ikke og har aldrig været meningen, at hemmelighederne udelukkende skal være sjove eller “lette”. Jeg bliver også stødt af dem, der handler om utroskab og had og kvinder, der laver børn på modvillige mænd, fordi de er skrukke nok til, at de synes, det er okay. Mange hemmeligheder er over en grænse. Det er hele pointen. 🙂

  • Altså, jeg elsker virkelig hunde, men jeg synes sgu det var en grineren hemmelighed? Jeg tror ikke den skal læses så bogstaveligt? Maren Uthaug skyder jo heller ikke sin kat i virkeligheden, selvom den virkelig tit bliver skudt eller aflivet i hendes tegneserie?

 • Jeg købte i lang tid også Lotus Royal af samme årsag. Min kæreste fangede bare ikke pointen, så han lod alligevel altid rullen hænge og tog hul på en ny ??‍♀️

 • Til dig med bulimi
  Først og fremmest, håber jeg meget for dig, at du er kommet i behandling. Det kan være svært, når man har bulimi, fordi man som regel er ret ambivalent. De fleste vil gerne stoppe overspisningerne, men ikke den kompenserende adfærd. Hvis du har det sådan, har du måske glæde af at vide at mange overvurderer effekten af den kompenserende adfærd. Det meste af energiindtaget bliver i kroppen – uanset om man kaster op eller tager afføringsmidler. Desuden kan den stress, der er forbundet med udrensningerne, i sig selv føre til et større behov for at overspise. Altså en dårlig cirkel. Derfor er det heller ikke sikkert, at du tager på, hvis du kommer i behandling. Den dårlige samvittighed er du ikke ene om. Hvis du har lyst til at få aflivet nogle myter om spiseforstyrrelse, kan du se mere her. Bedste hilsner Charlotte
  https://valentia-klinikken.dk/paaroerende/sandt-og-falsk-spiseforstyrrelser/

Der er lukket for kommentarer.