Kommentarer (20)

 • Kæft nogle lede forældre :O

  Næste WTF-emne burde klart være hævn-relateret! Jeg har SÅ meget lyst til at høre hævnføljeton fra dig, der er alene med en lille baby! (du fortjener forresten en ordentlig spandfuld kærlighed god karma der kan drysse ned over dig når du har brug for det <3)

   • Altså – hvis du har bakterier eller virus i næsen, er det ikke så smart bagefter at “tvære dem ud” i så følsomt er område som skede/urinrør…

   • Hun ville jo tørre sig med det? Det er da lige til at få en gang blærebetændelse, tænker jeg? Du ved, fremmede baktier i urinrøret-agtigt.

 • Næste WTF emne må være “mine trælse forældre” – tror jeg der mansse instængt irration at komme af med og for os andre at føle, at vi ikke er de eneste i verden.

 • Til dig med osten.. Jeg har arbejdet i en ostebutik, og der skar vi altså også bare mugpletterne væk, og solgt så resten af osten.

 • Jeg stalkede engang min eks’ nye kæreste. Kom til at sende en venneanmodning. Hun var ikke cool og ignorerede den, hun skrev til mig, og spurgte om vi kendte hinanden..av, pinligt!

  • Det omvendte er sket for mig. Jeg stalkede min kærestes eks, kom til at sende en venneanmodning, hvorefter hun skrev til mig og spurgte om vi kendte hinanden, og skrev derefter til min kæreste om hvorfor jeg havde sendt hende en venneanmodning…. Hold kæft det var pinligt!!

 • Forelsket i flere år

  Dig med forelskelsen på 10. år. FIND SAMMEN!
  Har været i nøjagtigt samme situation. Efter ni år gik vi endelig rigtig sammen.

 • Jeg er også så bange for “tilføj ven” knappen – man glor jo aldrig på ens venners profil, vel? Face bruges til at stalke freaks fra fortiden, man skal se om stadig lever, fremvise grimme kollegaer eller til at grine af halv-fremmede folks opdateringer, som ikke gerne skulle vide, man læser med.

  A

 • En kommentar fra ostespiseren, som fik et længere foredrag af ostemanden den anden dag… Er der ikke forskel på “fremavlet” mug på oste under kontrollerede forhold (i produktionen af osten) og så den mug, der vokser frem på grund af fx bakterier fra køleskab, fingre eller kniv, eller fordi osten er blevet for gammel? Jeg holder mig til den “kontrollerede” mug 😀

 • Bakterier fra snot skal helst ikke op i skeden og urinrøret. Det er ellers pænt at tage hensyn til miljøet og økonomi på den måde.

Der er lukket for kommentarer.