Kommentarer (26)

 • Hvad med de dér historier, som skete for en venindes kollegas venindes lillesøster? De dér langt ude historier, som er svære at tro på, men sjove at høre og fortælle videre. Jeg har i hvert fald et par stykker af dem, og det kunne være sjovt at se, om mon ikke vi var flere, der havde hørt de samme historier.

 • Ting vi enten er blevet bildt ind af vores forældre eller selv bilder vores børn ind af diverse årsager – uanset om det er noget så simpelt som at hjem-is bilen kun ringer når den er tom eller noget langt værre (sjovere)

 • Hvis du som catfishede folk i dine teenageår, spillede en David fra Næstved, så har du nok catfishet mig.

  • Hed han DaveE eller noget i den stil på arto? I så fald, har jeg også skrevet med ham! Men han virkede for god til at være sand, så droppede det. 😅

   • Nej, han hed Airness 😅 Jeg havde egentlig lugtet lunten en smule den gang, men min naive side vandt hver eneste gang jeg blev i tvivl 😑

 • Ting man troede som barn, og som man pinligt sent fandt ud af ikke forholdt sig sådan. F.eks. troede jeg, Poul Krebs sang “violinen og lærken” og ikke “vi er jo lige ved at lære det” i sådan RET mange år 🙂

  • Fortælleren var au pair i en familie og kom til at vaske morens tøj med en sok – og gav farmand skylden. Sådan læser jeg den…

  • Tror der skulle være komma efter aupauir, så det er en undskyldning til aupair, mor og far. Det er nok morens undertøj som blev misfarvet og aupair pigen fik skylden . Tror det er sådan den skal forstås

 • Miriam, har du set, at Netflix er begyndt at sende 3. sæson af Lucifer? Godt nok kun et afsnit om ugen, men alligevel 😉

Der er lukket for kommentarer.