Kommentarer (18)

 • Åh, den med fjernsynet!! Jeg er så enig!! Nogle gange siger jeg oveni købet “så hold da kæft” og slukker!! 😂😂

 • Dig med psykologen: Indrøm det ♥️ Hilsen en anden psykolog

  Dig med kvinden og sommerfuglene: Sæt du bare ting i sving 😁 Man ved aldrig!

 • Dig med specialet og bacheloren – I HEAR YA!! Men hvordan får man nogle til at skrive for sig??? Hvor skal jeg lede?

 • Dig med afføringspillerne: Lad være, lad være, lad være! Du smadrer hele systemet, hvis du bliver ved længe nok, og det er det bare ikke værd. Brug hellere pengene på noget terapi, for det handler ikke om udseende. I hvert fald ikke udelukkende. Kærlig hilsen en, der brugte hele sin gymnasietid på toilettet, og som først er nogenlunde velfungerende her 15 år senere.

 • Dig med psykologen: har du overvejet, at din psykolog måske ikke bliver gladere af dine fremskridt? Og husk så lige på, at det er dig, der betaler – og ergo dermed også “chefen”? Det er DIN time, aå du skal have noget ud af den. Kram fra en, der selv var bange for at skuffe sin psykolog. Indtil min mand påpegede ovenstående.

 • Dig med afføringsmidler; stop med det! Arbejder på tarmkirugisk og ser piger helt ned til 25 år alderen som får stomi pga. Overforbrug

 • Jeg har engang mødt en fyr som hed Johan Johannes Johannesen, han må jo være som skabt til personen med den første hemmelighed 🙂

 • Min mand hedder Johannes. Synes desværre, at det er det mest kiksede og usexede navn ever! Kan bare ikke se andet end en gammel mand med langt hvidt skæg for mig, når jeg hører det navn.

 • Jeg bliver også altid vred på fjernsynet når der brager de der larmende reklamer ud ‘DET SKAL BYGGES VÆÆÆÆK!!’ Så hold dog mund altså!!!’n

 • Jeg forbinder navnet Johannes, med Johannes døberen og kirken generelt. Det er det ikke ret meget sexet over. 😂

 • Kan så godt relatere til det med psykologen. Magter ikke det trætte blik, når jeg fortæller, at jeg stadig er led og ked af det hele.

 • Til dig, der overvejer at købe dig til et speciale, og købte din BA-opgave: det er meget sjovere at gøre arbejdet selv. Du skal leve med dit bedrag resten af livet, også på dit cv, over for familie og venner, kolleger, din kommende chef, din kommende partner, dine børn. Og vigtigst af alt: jeg er ekstern censor ved et par uddannelsesinstitutioner. Vi bliver dygtigere og dygtigere til at konstatere uregelmæssigheder, endda før det mundtlige forsvar. Tænk over det.

 • Dig der har et crush på en anden kvinde. Gå efter din mavefornemmelse. Hun kan være ligeså tiltrukket af dig som du er af hende. Hvorfor spilde en chance for fx kærlighed eller dejlig sex og nye oplevelser, fordi man ikke lige turde tage chancen. Om ikke andet er det måske et ja og en god oplevelse og hvis ikke så tog du chancen og fulgte dit hjerte.

Der er lukket for kommentarer.