Næste WTF-emne

Inspireret af dette indlæg hiver vi denne gang fat i folk, I skylder en undskyldning. Måske spiste du det sidste af børnenes fredagsslik, da de var gået i seng? Måske snød du foran damen med den megafyldte vogn i Netto-køen? Måske blev du virkelig fuld og kastede op ud over værtens seng, fordi du troede, det var toilettet? Hit me! 😀

Kommentarer (3)

  • Undskyld til min lille søster! I virkeligheden kom jeg til at drukne dit dværghamster, i en margretheskål, da jeg var bange for, den blev tørstig imens vi var til konfirmation. Chip var ikke stukket af, eller skiftet farve, fordi han havde spist grå farvekridt, jeg havde bare købt et nyt, der var gråt og ikke hvid. Mit 13 årige jeg skammer sig stadig! Jeg lover at passe bedre på dit barn!

  • I den uskyldige ende: undskyld til den kvinde, der i butik med det fedeste franske brocante var meget lun på et smukt blåt køkkenskab med gult glas i døren, men som ville hjem og tjekke med kæresten. Hun reserverede det ikke. Da hun gik, slog jeg nådesløst til og købte det på stedet. Det blev stående i butikken, fordi jeg skulle flytte fra byen, og flyttemændene ville tage det med på vejen. Ejeren af butikken sagde, at hun glædestrålende kom retur dagen efter med kæresten i hånden, men måtte sande, man skal være vaks ved skabslågen. PS. Hun ville have brugt det til sko. En sådan blasfemi straffes af skæbnen.

Der er lukket for kommentarer.