Kommentarer (16)

  • Jeg tolker den som om, at indsenderen af hemmeligheden forsøgte at lave et move chefen (pga. den intense kemi), men at kemien var misforstået, og at chefen ikke gengældte movet?
   Måske jeg lægger for meget i den sidste sætning 🙂

  • Jeg læser den anderledes end de to andre svar jeg hidtil kan se.
   Jeg læser den som om de endte med at knalde, og at h*n lagde mere i det fordi der var kemi, men at det gjorde chefen bare ikke, for chefen var det “bare” et engangsknald.

 • Jeg forstår godt den med lægerne 🙂 Samme grund til at jeg læser farmaci; så jeg kan hjælpe folk

 • Jeg ELSKER den sidste!! Det er fantastisk og du skal bare blive ved.

  Den med de medicin-studerende, hvor er den sød! Du kunne også have hadet dem fordi de (måske) ikke kan gøre noget. Jeg ønsker jer det bedste <3

 • Til hende, der sagde ja, og som har en lille stemme indeni, der peb, at hun skulle sige nej:Spørgsmålet er jo, “hvem” nej-stemmen tilhører. Var det måske blot fornuften, lidt angst for at tage et juridisk og økonomisk stort skridt, eller….betød det mere? Min pointe er, at det dér med at “lytte til mavefornemmelsen” – jo, jeg tror på det som et advarselstegn, men om det er angst, utryghed ved noget ukendt eller noget decideret erfaringsbaseret, det kommer nok an på det enkelte individ.

 • Hahahaha, elsker den med skridtælleren! Kan vi ikke snart få en Nobel-pris for fremragende kvindelist? xD

Der er lukket for kommentarer.