Kommentarer (29)

 • Er den med Harvard virkelig en hemmelighed? Er du sikker på, at du ikke fortæller det til alle, der gider lytte? Det er sgu da cool 😀

 • Jeg magter heller ikk bussemænd i babys næse. Så min kæreste har fundet en tynd pincet til mig som jeg kan snuppe dem med 😅

 • Dig med bussemanden – en hårnål virker perfekt til at få dem ud! Hilsen en mor som IKKE KAN HOLDE UD at der sidder en bussemand i næsen på barnet 😉

 • Dig med frygten for sclerose: AFSTED TIL LÆGEN, NU! Hellere få det undersøgt, så du kan få vished. Jeg taler (desværre) af erfaring. Jo tidligere sygdommen bliver opdaget, jo bedre vil forløbet højst sandsynligt blive. 🙂 Jeg håber selvfølgelig ikke, at det er tilfældet for dig!

  • Ja, til læge med hende, men det er værd at huske på, at altså også kan være mere banalt en som så – fx for meget tid i spidse stilletter eller højhælede sandaler, som klemmer på tåen. Mine storetæer har været følelsesløse i 10 pga ungdommelig dumhed!

 • Haha! Sindssygt sjove hemmeligheder denne her gang! Jeg er VILD med dig, der er totalt nice og sjov og sød, og jeg vil gerne være din ven!!

 • Til dig med baby med bussemand… snotsuger all the way! Evt lige dryppe med lidt saltvand først, så de løsner sig. Det er SÅ tilfredsstillende når de kommer ud 😂😂

 • På apoteket kan man købe en næsesuger, der er designet til at suge bussemænd ud af babyers næser. Virkelig smart (og ret ulækkert, når bussemanden viser sig at være væsentlig større og meget mere snasket end den lige så ud til, da man bare kiggede op i babys næse).

 • Glææææder mig til at komme på job i morgen, og hvis min egen computer driller, vil jeg prøve at slynge ud i fælleskontoret:”Reboot, ctrl alt delete eller at sutte den op fra slap…hvad tror I er bedst?”

 • Den med Harvard er feeed! Men.. er det virkelig en hemmelighed? Jeg havde sgu fortalt det til alle der gad lytte!

  • Der er vel flere af hemmelighederne denne gang der ikke er hemmeligheder, men derfor er det stadig sjooovt 🙂 Men enig, rimelig ved fact engang at have kendt Mark Zuckerburg!

 • Jeg har ikke været på Facebook i snart 4 år. Den bedste beslutning ever! Også selv om jeg kun måtte være nr. 380 i verden der har droppet det.

   • Har ikke lukket min FB-konto, men bruger det meget lidt. Bruger i langt højere grad Instagram, men her er det professionelle fotografer, forskellige brands og kreative og inspirerende sjæle, der optager mig. Eller rettere, deres input. På Instagram er jeg meget lidt interesseret i at følge venner og bekendte – det rager mig en høstblomst, hvad de har fået til morgenmad – jeg vil se flotte billeder fra New York lavet af en gadefotograf. Instagram giver nogle andre og mere spændende muligheder, synes jeg, for at “objektorienteret” socialt samspil om fælles interesser, også om litteratur og film, selvom mediet ikke fordrer, at man skriver så meget. Jeg kan mærke, at jeg har brug for et privat rum med fremmede mennesker om nogle interesser, hvor venner, bekendte og kolleger ikke er indblandet – og her er Instagram ideelt. I det hele taget tror jeg, at emnebaserede sociale medier frem for personbaserede sociale medier bliver noget, vi kommer til at se meget mere af.

 • Jeg brugte også en tynd pincet til at fjerne busserne fra min søns næse da han var mindre. Men kun når han sov, for så lå han stille og blev ikke generet af det.
  Og jeg som troede jeg var den eneste i verden der gjorde det!

 • Den med at man selv er alt for nice og ens fremtidige venner skal glæde sig, gav mig sgu et smil på læben. Er inde i en periode hvor jeg ikke har mange venner og føler mig en smule ensom, men det er fordi folk ikke ved hvad de går glip af! Tak for at få mit humør op! 🙂

 • Dig med storetåen, gå til læge og få det af-/bekræftet. Det er slet slet ikke for at skræmme eller noget, men min sclerose startede med følelsesløse fødder. For 3 år siden. Har ingen men i dag og lever et liv fuldstændigt som alle andre. Men få det lige tjekket, du er i gode hænder uanset hvad.

 • Onani er sundt og helt normalt

  Hej!
  Til den frustrerede der gerne vil kunne onanere. Der findes en side, skabt af en masse seje kvinder, hvor netop onani er blevet undersøgt, for at flere kvinder kan nyde og forstå deres krop. Der findes videnskabelige undersøgelser og guidede videoer af hvordan man onanerer, og hvad der bedst fungerer. Det koster et anseeligt beløb at få adgang til deres videoer og forskning, men tag et kig på startsiden, der er introvideoer omkring deres projekt, og også lidt info omkring deres forskning.
  (Emma Watson har været ude og snakke godt om siden) 😉

  Selve siden: https://www.omgyes.com/en/

  Emma watson i interview om siden: https://www.youtube.com/watch?v=trPen16Jqh8

 • De her hemmeligheder rammer så godt haha. Tror for evigt jeg kommer til at tænke på et yver når jeg giver et handjob, og tak til dig der er nice og sjov og sød – det mindede mig om, at det er jeg også 🙂

 • Dig planlægger, der vil forlade din mand, jeg forstår dig, jeg får også kritik for at planlægge alt, men ingen ved at jeg altid har planlagt min opsigelse, forlader dig, ..

Der er lukket for kommentarer.