Kommentarer (24)

  • Hvis du siger kilomet,er du så sød at forklare mig hvad en ‘met’ er?!?
   Jeg retter ALLE der siger det, hvilket ikke altid gør mig til selskabets mest populære menneske 🙈

   • Tak, det er en god måde at huske det på. Der er altså ikke noget der hedder en ‘met’. Det giver mening 😀

    • Jeg er sjællænder og siger “kilomet” det driver min fynske, meget korrekte, kæreste til vanvid. Han har dog fået pillet “advocado” af mig. 😂

   • Jeg retter også altid alle, og åbenbart, så gør det mig til et kæmpe røvhul, af en eller anden absurd grund haha

  • Min kæreste har førhen sagt 2 ud af de 3 ting. Skriver førhen, da jeg har fået ham til at stoppe med det, heldigvis. Syntes det var så cringe. Elsker ham, men tænkte bare WTF, da jeg hørte det første gang og har også undret mig over hvor han havde det fra. Vi var på besøg hos svigerforældrene, hvor jeg endelig fik det mysterie opklaret, da jeg hørte min svigermor ytre ordet “bekræftigelse” og hun er altså lærer 😳😅😱

  • Min MATEMATIKLÆRER(!) sagde “kilomet”. Og “centimet”. Men han er næsten undskyldt, for han sagde faktisk og “met”.😒

 • Min chef siger “bekræftigelse”, og det driver mig til vanvid. Men han er jordens mest irriterende menneske, så jeg retter ham aldrig.

 • Makrelmadder holder 100! Det blir måske set lidt ned på, mens man dater (og prøver at være den bedste, mindst sindssyge udgave af ens selv), men efter et år er det altså okay at snige makrellen ind igen.

  Mommy-to-be: MEGA tillykke!!!!

 • Den med den døde hund og babyen er FANDEME sjov! “Jeg har fået børn med den tumpe” .. hahah 😄😄😄

 • KÆMPE tillykke til dig med den positive graviditetstest. Må du få en fantastisk graviditet ❤

Der er lukket for kommentarer.