“Større end nogensinde!”

boozt-crazy-deals

1. Samsøe & Samsøe 2. Baum und Pferdgarten 3. Cheap Monday 4. Won Hundred 5. Gestuz 6. Cheap Monday 7. Ganni 8. Won Hundred 9. InWear 10. Soft Rebels 11. Gestuz 12. Second Female

Reklame – indlægget er smækfuld af affiliatelinks.

Jeg griner altid lidt, når firmaer reklamerer med, at det er deres vildeste udsalg nogensinde. Det kan det vel ikke være hver gang? Og er der ikke også gode penge at spare, hvis det bare er et helt almindeligt udsalg? Men hvorom alting er, så virkede deres udsagn selvfølgelig, og jeg skulle liiiige ind og kigge hos Boozt, der til og med i dag har 7000+ varer med i deres Crazy Deals. For realiteten er bare, at det betyder, end masse virkelig fede mærker kommer ned i et helt respektabelt prisleje. Og sådan gik det til, at der nu i min kurv er varer for knap 4.000 kroner, og til det kan jeg kun sige: Fuck! Jeg hader at skulle til at skære fra. Det er ligesom at have den afgørende stemme, når der er ø-råd i Robinsonekspeditionen.

Ovenfor er et lille udsnit af de tilgængelige varer, som i min optik alle er virkelig pæne. Og ja, der er et shitload af Ganni-ting derinde, så go for it, Ganni-entusiaster! 😀

Det her er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at går man ind på Boozt gennem et hvilket som helst link ovenfor og køber hvad som helst, så får jeg en procentdel af det samlede beløb i kommission. Og det er selvfølgelig Boozt, der betaler, ikke jer. 😉 Det er altså fuldstændig ligegyldigt, om I køber en af de viste ting – det eneste, der betyder noget, er, at I kommer ovre fra mig. Husk også, at I altid kan finde affiliatelinks til alle mine samarbejdende webshops under siden ‘Støt bloggen‘.  Som altid kæmpe tak til dem, der gør en indsats for at bakke op om bloggen via affiliate. I er the shit! <3

Kommentarer (4)

  • Hej Miriam,

    Så blev jeg lige knap 2700 kr. fattigere, tak for tips og vanvittige gode blogindlæg. Jeg er vild med at følge dig 🙂

    Jeg håber mit køb kan give dig et tilskud til Ben and Jerrys 😉

    God søndag aften

    Hilsen en trofast læser, der altid hepper på dig

Der er lukket for kommentarer.