Kommentarer (18)

 • Fuck en blanding. Jeg græd af grin til den med m&m og twerking, men blev så ked af det, da jeg læste den med selvmord som 30-årig. 🙁

  • De smelter i munden og ikke i hånden – siger reklamen – men forhåbentlig kan de også smelte i næsen

 • Shit! Nogle virkelig sjovt og relativt ubehagelige. Og så de virkelig triste.
  Dig der overvejer at begå selvmord, jeg håber virkelig der sker noget godt i dit liv, som gør du ender med at ville leve i stedet for!

 • Dig der vil gøre en ende på livet, vil du ikke godt søge hjælp. Selvmordslinien, en terapeut, en ven-hvis du har en. Bare et eller andet, det kunne være du fik lyst til at lade være. Jeg har været der og det kan blive bedre.

 • Jeg lavede samme stunt som den med m&m'(en?), bortset fra at det var tre(!) tic tacs.. Det skal lige nævnes at jeg kun var tre, min mor hastede mig til vagtlægen som fortalte at de med tiden villr opløse sig selv. Det næste stykke tid duftede der af peppermynte når jeg nøs, dog gjorde det ret så nas i min næse, hvilket forårsagede mange tårer fra min side. Jeg forresten 12 da jeg endelig fik at få tic tacs igen;)

 • Til dig med prutten til første forelæsning…

  Jeg læste sammen med en pige, som på rusturen blev så pissefuld at hun faldt i søvn i en tilfældig seng på drengenes sovesal OG tissede i sengen. Hun klarede den altså fint de efterfølgende fem år, og blev sågar forlovet med en anden fra studiet. Så folk skal sgu nok glemme en prut 😉

 • Til dig med en m&m i næsen: du skal finde en, der kan holde dig for det andet næsebor, og så puste dig ind i munden. Det er det, man gør, når børn putter ting og sager op i næsen, så mon ikke det også virker på voksne?

 • Min ekskæreste læser også med, tror også min venindes kæreste gør, hehe..

  Dig der vil gøre selvmord, jeg forstår dig så godt! jeg har virkelig kæmpet mig igennem lange perioder i mit liv, og så sent som i går tænkte jeg på selvmord som en løsning. Men tanken om alle de gode ting i livet, som de andre har nemmere ved at se end os, de KAN også blive vores! Det holder mig oppe, og jeg afprøver alle metoder til at få det bedre, og der er mange teknikker der virker. Tankefeltsterapi har virket godt for mig, sammen med medicin. Jeg håber at du finder lykke i livet 🙂

 • Jeg fik selv en m&m op i næsen, da jeg var yngre. Den forsvinder af sig selv. Den smelter og forsvinder. Min kunne ikke komme ud, så havde blåt snot i et par dage, men derefter var der ingenting ;-).

Der er lukket for kommentarer.