Kommentarer (19)

 • Hvor jeg dog elsker hemmelighederne! Med Instagram og alt den slags får man lynhurtig en følelse af, at alle lever “det perfekte liv”, men det modbeviser hemmelighederne virkelig – og fuck hvor er det befriende.

 • En knapt så anonym hemmelig:
  Jeg føler Maj har stjålet mit navn når hun kommenterer på dine post

  • Det er sådan, jeg har det når jeg ser en, der kommenterer som S! En gang i mellem bliver jeg i tvivl om jeg allerede har været inde at kommentere én gang 😀

 • Og jeg kan ikke helt greje den med forsikringssvindel. Hvordan gør man det? Synes forsikringsselskaberne plejer at være ret skarpe til at undgå at udbetale penge?

  • Jeg gætter på, man kender reglerne ret godt, når man selv arbejder med forsikringer. Men jeg ville tro, de blev mistænksomme, når man har gjort det et par gange!

 • Dig som var passager i et tog som kørte en ung pige ned: I hear you. Min bedste kammerat blev dræbt af et tog, og hver gang jeg kører i tog og det “dytter” får jeg det SÅ fysisk dårligt. Du er ikke alene.

  • Tusind tak for din besked! Det er min hemmelighed og det var præcis en besked som denne jeg havde håbet på da jeg skrev den.
   For andre lyder det som en bagatel og man kan ikke forklare hvordan det er, men sandheden er at jeg får hjertebanken hver gang toget bremser eller dytter som du selv skriver det, fordi jeg tænker ‘åh nej slår vi nu endnu en ihjel’.. og nå jeg skriver ‘vi’ er det fordi jeg har skyldfølelse på et eller andet underligt stadie. Jeg bryder mig slet ikke om at køre i tog mere.. Rart at hvide jeg ikke er alene . 🙂

 • Dig med islam. Du skal da endelig skrifte hvis det er der du hører til. Det kan jo være rart at finde sit ståsted og så kan det jo være ligegyldigt hvad andre synes om det.

 • Dig der skærer sig selv – årh, ven, vil du ikke opsøge hjælp eller på anden måde finde ud af at få det bedre? Livet er meget sjovere, hvis man har det godt, så sådan bør du også have det <3 <3 Sender mange mange mange gode tanker til dig!

 • Dig med ekskæresten med den grimme baby – jeg tror, vi har samme ekskæreste! 😛

Der er lukket for kommentarer.