Jeg er jo Bridget Jones #222

d4bV1d1

1. Hvem kan tage et fad ud af køleskabet kun for at smadre det ind in væggen, så både indhold og fad eksploderer ud over hele køkkenet? This one!

2. Hver gang jeg i min opgave skal skrive “Castle Dracula”, kommer jeg helt automatisk til at skrive “Castle Black” i stedet. Hver gang. Har set for meget Game of Thrones.

3. Det er i øvrigt gået op for mig, at jeg tilbringer mine dage med Dracula og mine aftener med Buffy. Frygter en smule, at jeg er ved at forvandle mig til en vampyr via virtuel osmose.

4. Så I den pæne blomst på Franks fødselsdagsbilleder? Gjorde I?? Den har nu været i live i 10 dage, og jeg er umådeligt stolt!

5. …Det forekommer mig ligesom, at jeg på nuværende stadie i mit liv burde lægge min stolthed andetsteds.

6. Frank er i øvrigt meget langt fra at være lige så begejstret for sin fødselsdag, som jeg er, hvilket er meget skuffende.

7. Min morfar har også fødselsdag i dag. Er det meget skidt kun at nævne sin kat på Facebook?

8. Der er en måned til min egen fødselsdag, og jeg har umiddelbart svært ved at finde på ønsker, der ikke involverer walk-in closets og dates med Tom Hiddleston.

9. I nat drømte jeg, at jeg var i IKEA med en fuld indkøbsvogn og verdens største smil på læben. Er det våde drømme, når man nærmer sig de 30?

10. Apropos frimodige brystkommentarer, så var der i dag en, der skrev på min instagram: “Du er meget pænere, når man kan se dine bryster.” Og så en hjerter-som-øjne-smiley. Vil du da rende mig langsomt.

Kommentarer (13)

 • Haha, nr 9! 😀 Jeg drømte i sidste uge, at jeg havde en kurv fyldt med gode ting i Primark! Det var seriøst den bedste drøm! 😀

 • Mon ikke det vådeste i IKEA-drømmen ligger i det med at have råd til at betale for hele vognen uden mentalt at være nødt til at sætte “ekstra havregryn – færre bøffer” på indkøbslisten? 🙂

  Alle fortjener at få Tom Hiddleston i fødselsdagsgave. Alle!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • I så fald ville jeg håbe, min underbevidsthed var kvalitetsbevidst nok til at handle et andet sted!

 • I det mindste skriver du ikke opgave om Cubakrisen og skriver anal blockade istedet for NAVAL blockade .. This one did 😀

 • Dette har intet at gøre med ovenstående indlæg. Men kan vi forvente en liste af spæde blogs to watch jævnfør dit tidligere indlæg? 🙂

  • Jeg citerer: “Jeg vil gerne lave flere anbefalinger, men det kræver lidt, at jeg har nogen at anbefale.” Så ja, det var lidt idéen. 😉 Men det tager en del tid at komme igennem anbefalingerne, og jeg har ikke så meget tid pt, så der går nok lidt.

 • Hvem har ikke problemer med at skrive en ønskeliste, hvor Tom Hiddleston ikke står på? Kan slet ikke vente med at se The Night Manager, tror Susanne Bier får en hel del nye fans, da hun åbenbart har instrueret ham en del i at være seminøgen!

 • Haha jeg blev nød til at google Tom Hiddleston. Han kom godt nok ikke lige på min ønskeliste, men walk-in closet ville jeg MEGET gerne have 🙂
  Så er der også en undskyldning for at købe mere tøj.

  • Så kan jeg næsten regne ud, at du aldrig har set ham “in action” – der vinder han ellers virkelig!

 • Jeg var tæt på, at skrive som Cecilia i dine hemmeligheder 🙂
  Jeg har i øvrigt præsteret at tabe en blomkålsgratin på vej ind i ovnen, så den fyldte et par kvadrat meter af køkkengulvet. Efter vi havde gjort rent måtte vi til 3 forskellige take away steder, før vi fandt et der ikke havde udsolgt eller en times vendte til.

Der er lukket for kommentarer.