Jeg er jo Bridget Jones #201

1. Min mors reaktion på torsdagens date. Always look on the bright side of life!

2. Hvordan ens ben ender med at se ud, når man skal lynbarbarbere dem til førnævnte date og lige har skiftet barberblad.

3. Glemte i øvrigt under den hektiske oprydning at gøre rent på badeværelset, hvilket er fint nok, når man er på min højde og ikke kan se det massive lag støv, der ligger oven på spejlet, men Den Pæne Mand kan nærmest ikke undgå at have lagt mærke til det… Måske det var det, der sendte ham på flugt?

4. Jeg har (i hvert fald midlertidigt) sagt farvel til LCHF, fordi det står bomstille med vægttabet, og jeg er ved at blive sindssyg. Så nu holder jeg pause. Tog en beslutning om at belønne mig selv for den ellers gode indsats med Ben & Jerry’s nye Cinnamon Buns. Fuck mig langsomt, det var en skidt beslutning. Er du tosset, den er god! Render lige i Netto og køber en 15-20 styks, mens de er på tilbud…

5. Det er så skidekoldt i øjeblikket, at jeg tilbringer nærmest hver aften i mit badekar, hvilket betyder, at min hud er blevet så tør, at jeg essentielt drysser, når jeg bevæger mig.

6. Der er kommet priser på H&M x Balmain, og den perlebesatte 80’er-basse, jeg har været hovedkulds forelsket i siden maj koster 3.500 kroner! Jeg går lige i grådhi.

7. Købte to meget pæne kjoler på Zalandos udsalg (som slutter i dag! Tjep, tjep!), fordi jeg virkelig, virkelig mangler hverdagskjoler. Havde i princippet kun råd til den ene, men kunne ikke vælge mellem skønhederne, så jeg købte begge i håb om, at jeg måske kunne skære den ene fra in person. Jeg ligner lort i dem begge to. Så deeeeet…

8. Den nye sæson af American Horror Story er startet, og jeg havde glemt, hvor klammo den serie er, så jeg besluttede mig for at se det første afsnit over aftensmaden. Big mistake. Jeg skal nok lade være med at spoile noget, men… Wadr.

9. Brugte i går det meste af en time på at lede efter min ene cykellygte, der var som sunket i jorden. I virkeligheden sad den selvfølgelig stadig ude på min cykel, men havde i mellemtiden lagt sig til at dø.

10. Tog en “Which Order of the Phoenix Member Are You?”-quiz og blev Frank Longbottom. Af alle medlemmer blev jeg Frank. Det er kismet!

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.