Jeg er jo Bridget Jones #191

1. Jeg kom kun igennem brylluppet sidste weekend ved at indtage et par panodil med hver ret. Tror dog umiddelbart glæden ved at vælte sig i kulhydrater også hjalp gevaldigt på at holde de resterende smerter ud.

2. Efter middagen var der drinks og livemusik med dansegulv, men det er lidt, som om lysten til at vise sine (manglende) moves frem går en smule død, når fætter og kusine med et par danmarksmesterskaber i dans lige lægger ud med en svingom.

3. Hvordan man fortæller en joke til en nydansker, der endnu ikke er flydende i sproget:
Min far: “Ved du, hvordan pindsvin formerer sig? …Meget, meget forsigtigt!”
Nydansker: *forvirret blik*
Min mor: “Plys, du kan jo ikke bruge sådan nogle ord!” Henvendt til nydansker: “Formerer sig betyder parrer sig.”
Nydansker: *stadig forvirret blik*
Mig: “Knalder.”
Nydansker: “Nåååårh!”

4. Jeg fik i øvrigt utroligt mange komplimenter for mine bryllupssko. Det var første gang, jeg havde dem på, og jeg var også selv temmelig vild med dem, så de kom selvfølgelig ikke helskindet igennem mødet med de stenede omgivelser. Suk.

5. Antal gange jeg den sidste uge har forsøgt at kalde Frank til mig, når det var ved at blive mørkt, og han skulle ind igen: 5. Antal gange han totalt har ignoreret mig, indtil jeg opgav, hvorefter han kom trissende ind ganske nonchalant af sig selv: 5.

6. Jeg fik et lift hjem fra Jylland i går. Idéen var, at det skulle være både nemmere og billigere end at tage toget hele vejen. I realiteten forløb turen sådan her: Med tog fra Randers til Århus, hvor mit lift ventede. På færgen (med nød og næppe grundet DSBs forkærlighed for forsinkelser!) mod Odden. I bil fra Odden til Holbæk. Med tog fra Holbæk til Østerport. Med tog fra Østerport til Nordhavn. Det endte med at tage mindst lige så lang tid, som det ville have taget med tog hele vejen… Men billigere var det ganske rigtigt.

7. Kom selvfølgelig hjem til en ordentlig røvfuld døde planter, fordi det bare lige skulle blive sommer den uge, de skulle passe sig selv!

8. Kom også hjem til et virkelig sørgeligt køleskab og måtte derfor kampkvæstet sætte kursen mod Netto. Da jeg kom hjem igen, fik jeg med møje og besvær smækket en gang flødeblomkål sammen (det være sig naturligvis flødekartofler bare med blomkål) og kunne endelig slappe af en times tid, inden der var mad. Da jeg næste gang så ind i ovnen, var der masser af blomkål i fadet, men al fløden befandt sig ude på bradepanden… Det viste sig, at mit “ildfaste” fad var knækket inde i ovnen, og havde taget mit aftensmad med i faldet. Really?!

9. Og så af sted mod Netto igen…

10. Jeg sov ti timer i nat. Så vågnede jeg, så to afsnit af Castle, tog en lur på 2½ time og blev vækket af overboens barn, der dansetrampede rundt på gulvet og skreg med på Papegøjen fra Amerika. Velkommen hjem, Miriam!

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.