Shhh… #72

Glædelig weekend! Frank og jeg er allerede gået totalt i feriemode og nyder livet i vores sommerbolig, der er udstyret med et jævnt tilfredsstillende spisekammer. Sådan en mor er altså ikke at kimse ad, det er ret fint fundet på, at vi allesammen er udstyret med sådan en.

Egne hemmeligheder kan indsendes lige her. Det er totalt katarsis og ganske gratis. 😉

Kommentarer (38)

 • Til den med ambassadøren.. Er jeg den eneste, der ikke forstår, hvordan sådan noget lige sker? :p

 • Uhh Miriam, jeg er glad på dine vegne, at du bliver forkælet hjemme hos din mor, men det skærer lidt i mit hjerte, når du skriver, at vi alle har sådan en. Ja, jeg er nærtagende, men min mor er ikke en person, jeg kan komme til, hvis jeg vil forkæles, da hun ikke engang har overskud til sig selv pga. en svær depression 🙁

 • Bestemt forståeligt, men jeg skriver heller ikke, at alle mødre forkæler. Jeg skriver, at det er fint fundet på, at vi allesammen har en mor. (“Sådan en” refererer til konceptet mor som helhed, ikke måden hvorpå min mor behandler mig.) En mor dækker over meget andet end et fyldt spisekammer, blandt andet har hun jo rent fysisk bragt én ind i verden. Hvordan man har det med sin mor, det er ganske rigtigt individuelt, og nogle har det desværre knap så godt, men det gør ikke mødre som koncept mindre fantastisk fra mit synspunkt. Jeg kan godt forstå, det stikker dig i hjertet, fordi mødre er et ømt punkt for dig, men hvor du har et ømt punkt her, så har andre ømme punkter med fædre, søskende, slankekure, kropsaccept, selvtillid, psyke eller kærlighed. Hvis jeg skulle undgå alle læseres potentielt ømme punkter, ville det efterlade mig med meget få “godkendte” emner, så en situation som denne vil desværre opstå fra tid til anden.

 • Havde det også lidt sådan, da jeg læste det. Kan godt forstå Miriams pointe om ikke at kunne tage hensyn til alle, men når man mistede sin mor som lille, så gør den slags ting ondt.

 • Man kan også blive for nærtagende… (Jeg mistede min mor som 22-årig, det er da et åbent sår der langsomt heler, men derfra til så ikke at kunne læse om andres (dejlige) mødre.. Arh…) til gengæld vil jeg virkelig gerne vide hvordan man lige faker en kandidat! Ha!

 • Som sagt: Det forstår jeg helt oprigtigt godt. Men for hver ene person, der mærker et stik i hjertet, er der hundredevis af mennesker, der læser mine ord som det smil på læben, der er intentionen. Det ville simpelthen være umuligt at tage hver eneste læsers personlige historie i betragtning, hver gang jeg sætter mig til tastaturet.

 • Jeg er også en gang faldet i søvn under sex med min kæreste… ikke fordi det var dårligt, men jeg var også bare skæv af træthed. Fik dog sagt – da jeg havde registreret, at jeg ufrivilligt havde haft tjekket mentalt ud et øjeblik – at jeg var for træt til at fortsætte 🙂
  Om den gravide med panik: Jeg er simpelthen så bange for, at det samme kommer til at ske for mig, når/hvis jeg engang bliver gravid… puha! Altså, jeg tror først, at det er der, at det virkelig går op for en, at der “ingen vej tilbage er”. Og at man nu har forpligtet sig for resten af sit liv, og må sige farvel til sit liv, som man hidtil har kendt det… gys!

 • Jeg vil også til det land på den måde, men ville ikke ane, hvordan man gør! Er fuld af beundring og lidt misundelig på samme tid 🙂

 • Vil gerne vide hvordan man faker en kandidat? Hvordan faker man at man har afleveret speciale? Hvordan faker man et specialeforsvar? ��

 • Til dig med eksamensbeviset. Hvordan vidste du hvordan du skulle lave eksamensbeviset? Hvad gjorde du da folk troede du skrev speciale? Du afleverede aldrig noget, men folk omkring dig må vel have forventet et specialeforsvar. Hvordan kringlede du den? Eller ved folk omkring dig godt at du aldrig færdiggjorde skolen og tror at du fik jobbet på bachelorkompetencer? Jeg er meget nysgerrig

 • Det er ikke alle videregående uddannelser, der kræver et mundtligt forsvar, efter specialet er afleveret.

 • Nej, men størstedelen af alle kandidat uddannelser i Danmark afsluttes med et speciale i form af et forsvar eller en skriftlig bedømmelse.

 • Min kommentar vedrørte din konstatering om, at folk omkring personen med den uafsluttede kandidatuddannelse måtte have forventet et specialeforsvar; det er ikke alle uddannelser, der kræver et mundtligt forsvar, efter man har afleveret selve opgaven.

 • Det er mig med lederstillingen og den manglende kandidat. Jeg læste på uni,men fik aldrig afsluttet mit speciale. Dengang skulle man ikke forsvare sit speciale mundtligt. på mit CV står der, at jeg har en kandidat. Der er ikke det, man ikke kan lave i photoshop. Men vil ikke anbefale at lave en Anna Castberg! Drømmer ofte, at jeg bliver taget i min løgn, og skal starte helt forfra på gym.

 • Nix – jeg tænkte PRÆCIS det samme, da jeg læste det. Hvordan møder man overhovedet ambassadøren, når man ansøger om visum? Han/hun sidder vel ikke og laver den slags??

 • Det er da ikke alle studier, hvor man har specialeforsvar, eller det var det i hvert fald ikke tidligere fx på div humaniora studier. Da min mand afleverede speciale fik han et bolche (I kid you not) og to måneder senere kom der et brev med en karakter. Noget af et antiklimaks. Så er der mere schwung over at blive læge, med ceremoni, lægeløfte, dekan und alles. 😉

 • Til dig med graviditeten: Forstår dig så godt. Fik et panikanfald i Babysam, da jeg stod med kæmpe mave og prøvede et svin af en Odder barnevogn til 12000.

  Men altså, på et eller andet tidspunkt kommer barnet, og selvom jeg godt kan relatere mig til ønsket om at bytte babyen for at få sin nattesøvn tilbage, så er det altså ret fantastisk med sådan en lille en.

  Det skal nok gå, og du skal nok blive glad for baby. Og hvis du virkelig tænker 'fandeme nej', håber jeg, du er mindre end 12 uger henne og har et meget stærkt forhold til din mand/kæreste.

 • Til hende med kærestens anlæg: Har gjort det samme… Også med hans lamper, tæpper og alt muligt andet grimt ragelse. Du er ikke en lousy kæreste, vi bliver bare nød til at give dem en hjælpende hånd med, når det kommer til noget af alt deres inventar. Mænd smider sjældent ud, så vi gør dem faktisk en tjeneste 🙂

 • Nogle mennesker er mere følsomme end andre. Det er helt ok. Jeg er det selv. Men til et vist punkt skal man også acceptere, at der desværre ikke altid kan blive taget hensyn til ens præcise situation.

Der er lukket for kommentarer.