Læserhjælp #5

Ugh. Folk er nogle utro røvhuller. Jeg tænker, at meningerne her næsten må komme an på, om man selv ville have sandheden at vide eller hellere leve i lykkelig uvished. Hvad, mener folket, er det rette at gøre?

Ligger du selv inde med et dilemma eller en problemstilling, du gerne vil have hjælp til, kan den indsendes her.

Kommentarer (11)

 • Hvis det var mig, så ville jeg vide det. 100 procent. Jeg synes dog ikke, at du nødvendigvis skal være den, der bør fortælle hende det. Jeg synes, du skulle sige til ham, at han skal fortælle hende det – og hvis ikke han gør det, så gør du. At rende rundt lykkelig i uvished synes jeg virkelig ikke, nogen fortjener. Og er han hende utro nu, uden det får konsekvenser for ham eller noget som helst – så tror jeg højst sandsynligt, at det ikke vil være sidste gang, han er det mod hende. Hun skal have sandheden at vide, og så må de to efterfølgende finde ud af, om de kan komme over det og forblive sammen, eller om det bliver deres ende.
  Og så synes jeg måske også, at du burde gøre noget op med dig selv. Er det okay for dig, at han “bruger” dig på den måde? Lyver overfor dig for at være i seng med dig – for så bagefter bare rende tilbage til kæresten? Hvis jeg var dig, så ville jeg i hvert fald nok overveje at cutte kontakten med ham fuldstændig, hvis nogen af jer overhovedet skal have en chance for at komme videre med jeres liv

 • Hvis jeg var dig, ville jeg holde mig langt væk fra deres drama. Så det helt korte svar: Nej. Han er slet ikke tiden værd. Du har dit på det tørre, for du vidste ikke, han stadig var sammen med hende. Så lad dem om det – gå ud og nyd foråret i stedet 🙂

 • Det er meget simpelt – personen der har skrevet dette skal afslutte relationen til ham. Han er tydeligvis “bad news”, og det er ikke værd at bruge til på – både løgnagtig overfor sin kæreste og ekskæreste – YOU CAN DO BETTER!!!

 • Hans forhold og hans problem – og så skift ham ud til et andet knald, så god kan han umuligt være, at det er værd at skulle rodes ind i sådan noget.

 • Jeg har stået i en meget ens situation i sommer. Jeg har intet sagt, og jeg kommer nok heller ikke til det.
  Min samvittighed har det ikke helt godt med det, men på samme tid har jeg heller ikke lyst til, at være den der skal fortælle hende det. Jeg har dog fortalt ham, at han er en klaphat og det ikke kommer til at ske igen. Jeg ved ikke om det var det bedste valg, jeg synes det er svært. Gør det du bedst selv kan leve med 🙂

 • Ja du kan blande dig udenom og undgå drama, men du kan også hjælpe en pige der godtroende render rundt og stoler på en mand, som du selv stolede på. I fortjener begge bedre. Hjælp hinanden med at komme videre vha. sandheden.

 • Som en der står i det.
  Fortæl det! Jeg ville sådan ønske nogen havde haft så meget barmhjertighed at fortælle det.
  Men hav klikkeklare beviser som screen shots af feks sms'er. Og fortæl hende at du ikke vil have ham.

 • Helt klart fortæl det til kæresten. Tænker altid på hvis det var mig der var i samme situation, så ville jeg da meget gerne selv vide det, da utroskab i min verden er et no go!

 • Ligegyldigt hvor uærlig og hvor stor en klaphat, vi alle sammen synes han er, så er det ikke din rolle at fortælle kæresten noget som helst. Du er hans ekskæreste, og du er ikke en del af deres nuværende forhold, selvom det paradoksalt nok virker som om du ufrivilligt står midt i det nu. Men hvad der foregår mellem dem, bliver mellem dem. Måske, er han en utro, samvittighedsløs klaphat. Måske, har de en indbyrdes aftale om sex med andre. Det sidste er sikkert ikke sandheden, men hvem ved? Det gør kun de to i forholdet, og du skal ikke blande dig. Det er hans kæreste, hans ansvar. Vi kan mene en masse, vi kan alle blive enige om at utroskab er lavt. Men hvad der sker kæresteparret i mellem, det er deres business – der har vi ingen ret at agere dommere. Den beslutning skal du ikke tage for ham.

  Held og lykke fremover, jeg håber du finder løsningen, der er rigtig for dig – det er kedeligt at stå i nu, men det skal nok blive bedre.

 • Jeg er meget uenig i det her. At bakke op om hans løgn er ikke noget, hun skylder ham. Han blandede hende ind i deres forhold, så de er ikke længere kun de to i forholdet. Og den ligger på ham. “Men hvad der sker kæresteparret i mellem, det er deres business” – ganske enig. Men det her skete ikke kæresteparret imellem. Hvilket vel netop er pointen – kæresten har ingen anelse om, at det er sket.

  Som jeg lagde ud med at skrive i indlægget: Det kommer sandsynligvis an på, hvad man selv ville tænke som kæresten i den situation. Jeg har selv stået der engang, hvor jeg alt for sent fandt ud af, at min kæreste var mig utro. Og der var mange, der vidste det. Som ikke havde fortalt mig det. Den utro kæreste gjorde faktisk ikke lige så ondt, som det faktum, at der ikke var en eneste person, der syntes, at jeg fortjente at vide det. Så jeg ville bestemt sige det. Eventuelt anonymt, hvis du ikke vil blandes aktivt ind i deres forhold.

Der er lukket for kommentarer.