Jeg er jo Bridget Jones #169

1. Det var fem forskellige slags iskoldt i mandags, og jeg kom som altid for sent ud ad døren og glemte min højre vante i skyndingen… Hvilket ironisk nok fik mig til at længes tilbage til den der dag for et par uger siden, hvor jeg kom af sted med to venstrehåndsvanter. Der var min højre hånd i det mindste i ly!

2. Otte mennesker besluttede sig for at forlade mig oven på kattedamelisten. Jeg gætter på, grunden må være en slags ubærlig misundelse over aldrig at kunne blive cool nok til at bære sit kattehårsdækkede tøj med stolthed!

3. Fik i tirsdags svaret på mit sidste julebrev, hvilket nogen måske vil kalde sent, men det er faktisk næsten to måneder tidligere end sidste år.

4. Min søster holdt 30 års fødselsdag i går. Jeg indviede min røde glitter Jimmy Choos og tilbragte muligvis de første par timer med konstant at kigge forelsket ned på mine fødder.

5. …Men så kom der kage på bordet. 11 (el-le-ve!) forskellige slags fancyheder, som søster selv havde produceret. LCHF røg ud med badevandet den næste halvanden time.

6. Jeg nåede kun seks slags, før jeg kollapsede i en kagerus. Min sukkertolerance er ikke, hvad den har været, og jeg har aldrig været mere skuffet over mig selv.

7. Sagt klokken 2.30 samme aften: “Er klokken så mange?! Ej, jeg skal tidligt op i morgen og til Berlin!” #firstworldproblems

8. Var hjemme klokken 5 og kunne alligevel ikke falde i søvn, fordi Frank mente, det var enormt uretfærdigt, at han havde været alene hjemme i flere timer, og at der nu var hele to mennesker (Frode og undertegnede) i lejligheden, hvoraf ingen af dem underholdt ham.

9. Efter endt pakning i morges viste det sig, at min håndbagage var for tung. Min mor: “Så må du jo droppe computen.” Mig (skrækslagen): “Det kan jeg da ikke! Hvordan skal jeg så blogge?!

10. Internettet hernede er røvhamrende langsomt. Ikonet er kraftstejlme en skildpadde. Hvis jeg lige pludselig bliver meget stille, så er det, fordi jeg har smidt (den alligevel medbragte) computer ud ad vinduet i frustration.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.