Jeg er jo Bridget Jones #166

1. Jeg har meget bevidst afholdt mig fra at se The Fault in Our Stars, fordi jeg er en helt forfærdelig tudefis, når det kommer til film. I dag kunne jeg ikke holde mig længere, og i skrivende stund er mit ansigt fuldstændig oppustet af gråd.

2. Jeg håber gevaldigt det går over til i morgen, hvor der er semesterstart. Jeg burde måske også overveje at finde ud af, hvor min undervisning finder sted. Nah, ro på, der er jo stadig 12 timer til, ikke?

3. Tilbragte hele torsdagen med at spise store mængder chokolade og forbande det modsatte køn langt væk, fordi jeg var overbevist om, at jeg var blevet dumpet af en mand, jeg ikke engang dater (endnu). Det var jeg ikke, jeg er bare et utålmodigt og imponerende overanalyserende menneske. (Hurra?)

4. Det var tørvejr i går, så jeg cyklede frejdigt ind til afskedsmiddag for veninde, der flytter til Berlin. To timer senere var jorden dækket af sne!

5. Jeg havde ruskindssko på.

6. …Med peep-toe. RIP sko, RIP tæer.

7. Havde i øvrigt formået at tage afsted med to handsker, der begge var venstrehånds.

8. I løbet af aftenen talte jeg i længere tid med en australier ved navn Mike. Så faldt samtalen (naturligvis) på didgeridoos, som manden aldrig havde hørt om… Fordi “Mike” i virkeligheden var fra Norge. Hvad er det for en bizar ting at lyve om? What the fuck er galt med mennesker?!

9. Kunne samme aften også konstatere, at jeg efter fem glas cava hellere synger smølfeversionen end den rigtige tekst til diverse 90’er-sange. “Smølfeparty i nat! Åh-åh-åh-åh!”

10. Jeg har fået ny mascara. Den dufter for åndssvagt af Kongen af Danmark-bolcher, hvilket betyder, at jeg får en nærmest ubærlig sukkertrang, hver gang jeg tager make-up på. Virkelig feje hold, L’oréal!

Comments (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.