Jeg er jo Bridget Jones #166

1. Jeg har meget bevidst afholdt mig fra at se The Fault in Our Stars, fordi jeg er en helt forfærdelig tudefis, når det kommer til film. I dag kunne jeg ikke holde mig længere, og i skrivende stund er mit ansigt fuldstændig oppustet af gråd.

2. Jeg håber gevaldigt det går over til i morgen, hvor der er semesterstart. Jeg burde måske også overveje at finde ud af, hvor min undervisning finder sted. Nah, ro på, der er jo stadig 12 timer til, ikke?

3. Tilbragte hele torsdagen med at spise store mængder chokolade og forbande det modsatte køn langt væk, fordi jeg var overbevist om, at jeg var blevet dumpet af en mand, jeg ikke engang dater (endnu). Det var jeg ikke, jeg er bare et utålmodigt og imponerende overanalyserende menneske. (Hurra?)

4. Det var tørvejr i går, så jeg cyklede frejdigt ind til afskedsmiddag for veninde, der flytter til Berlin. To timer senere var jorden dækket af sne!

5. Jeg havde ruskindssko på.

6. …Med peep-toe. RIP sko, RIP tæer.

7. Havde i øvrigt formået at tage afsted med to handsker, der begge var venstrehånds.

8. I løbet af aftenen talte jeg i længere tid med en australier ved navn Mike. Så faldt samtalen (naturligvis) på didgeridoos, som manden aldrig havde hørt om… Fordi “Mike” i virkeligheden var fra Norge. Hvad er det for en bizar ting at lyve om? What the fuck er galt med mennesker?!

9. Kunne samme aften også konstatere, at jeg efter fem glas cava hellere synger smølfeversionen end den rigtige tekst til diverse 90’er-sange. “Smølfeparty i nat! Åh-åh-åh-åh!”

10. Jeg har fået ny mascara. Den dufter for åndssvagt af Kongen af Danmark-bolcher, hvilket betyder, at jeg får en nærmest ubærlig sukkertrang, hver gang jeg tager make-up på. Virkelig feje hold, L’oréal!

Kommentarer (20)

 • Nanna Vestergård

  Jeg er så meget på den med smølfeversioner af gamle hits.. Trip trap, drømmesmølfen, smølfebrandmand og alle de andre gode fra det første album! 😉 Ak ja, hvem der bare havde været en flue på væggen og kunne observere mig selv for et par år tilbage da det gik op for mig at alle sangene eksisterer i forvejen i deres originale versioner.. 😀

 • Aj, jeg er imponeret over Mike – ku' han fake accent og det hele, eller var du bare fuld? 🙂 jeg har tit gjort tilsvarende… 🙂

 • Hm ved ikke helt, men det er som om du synes det er lidt fedt at virke/være som om, at du ikke har en skid styr på dit studie..

 • Jeg så også den film for en uges tid siden. AHMEN! Giv mig dog en chance! Mit ansigt føltes mega hævet i forvejen pga. tømmermænd, og så vælger jeg at se den film. Bad choice.

 • Nej. Bridget-indlæggene er beregnet til at pege fingre af alle de ting, jeg synes er knap så fede, så der er tværtimod tale om en heftig gang sarkasme.

 • Sikke dog en ikke særlig konstruktiv kommentar på en mandag morgen (Den anonyme – ikke din Miriam). Må jeg foreslå at google hundehvalpe-billeder? Det hjælper altså lidt på humøret 😉
  Sarkasme er for resten et skønt koncept, som nogle gange kan hjælpe en lidt med at grine lidt af ting, som man ellers kunne stresse over. At mestre den på skrift er endda noget Miriam burde have understreget på sit CV, for det er ikke let 😉
  #Husknudetgodehumør

 • Jeg læste 'En Flænge I Himlen'-bogen i sommers, da jeg boede på en strandseng i en uge på en græsk ø. Jeg hulkede og hulkede. Jeg har ikke lyst til at se filmen – bogen var nok. Pyha..

 • Jeg syntes godt nok, hans accent var lidt effen, men den var altså heller ikke norsk, så jeg gav ham the benefit of the doubt til at starte med.

 • Ak, som ovenstående kommentar bevidner, så smutter den med den skriftlige sarkasme altså ind imellem. Men TAK for de rare ord ellers! 🙂

 • Miriam.. Hvor bliver hemmelighederne af?
  Jeg har brug for mit ugentlige skud 😀

  Kh. en fast læser

 • De udkommer faktisk ikke på noget fast tidspunkt. Engang imellem går der en uge. Nogle gange længere tid, nogle gange kortere. Man må væbne sig med tålmodighed. 😉

Der er lukket for kommentarer.