Shhh… #15

Det er en fuldstændig latterligt smuk dag, og jeg skal tilbringe alt for meget af den med at sidde og koge i et tog med en halvskaldet og garanteret temmelig mopset Frank ved min side. Vild jubel. Har allermest lyst til at lægge mig ud i haven med en bog og en ostemad.

Prøver desperat at udskyde pakningen og har i den forbindelse lavet smækket nogle hemmeligheder sammen til jer. Enjoy!

Altid til tjeneste. 😉

Kommentarer (19)

  • Årh, jeg synes den sidste er lidt unfair…For nogen mennesker er det nærmest meningen med livet at få børn og starte sin egen familie, så jeg synes ikke det er helt fair at holde det skjult for kæresten, at man ikke vil have børn nogensinde. Jeg vil heller ikke selv have børn, og har før måtte sige farvel til en kæreste, fordi han ønskede en familie i fremtiden. Så siden har jeg været meget åben omkring det nærmest fra starten over for nye fyre. Og nu har jeg en rigtig dejlig mand, som deler mine ønsker om et liv uden (egne) børn 🙂

  • Jeg elsker hemmelighedsindlæg, men er bange for der er overload af dem. De mister lidt deres værdi, hvis du kan følge mig? MAX max max en gang i ugen. Kan også være der kun er det, men ind i mellem virker de bare lidt for mangt og meget.

  • Jeg tænker lidt, at vi måske har med en situation at gøre, hvor hun har gjort ham opmærksom på det, og han bare går ud fra, at hun skifter mening, når det er “passende.” Det er lidt svært at udtale sig om hele situationen ud fra tre linier… Men hvis du har ret, så er jeg enig.

  • Jeg hører, hvad du siger, jeg er bare mestendels uenig. Jeg får nærmest ikke andet end opfordringer på flere hemmeligheder, og i og med at hemmelighederne altid er forskellige, så synes jeg egentligt ikke, nyhedsværdien falder. Lige i øjeblikket er der omkring to af dem om ugen, og det, synes jeg, er meget passende. Delvist fordi der er mange mennesker, som kun følger bloggen for hemmelighedernes skyld, og delvist fordi de heller ikke skal overtage fuldstændig. Konceptet er stadig ret nyt, og måske kommer der et tidspunkt, hvor der skal være færre hemmeligheder, men lige nu er jeg godt tilfreds med fordelingen. 🙂

  • Der er åbenbart flere med den slags tilbøjeligheder – jeg har engang i et anfald af ukontrollérbar pms stået og spist nutella direkte fra glasset med Mariekiks i stedet for ske – so much for pride. Til mit eget forsvar vil jeg dog sige, at jeg ikke tømte glasset helt 😉

  • Jeg gætter på, der er tale om en situation, hvor overdrivelse fremmer forståelsen… Men jeg kender faktisk en del, der spiser det rent på den måde… Og så er der Kir, der tilsyneladende bruger det som dip! 😀

  • Jeg gør det ikke med nutella, men jeg har engang spist en family size pose chips på én gang. Jeg havde det temmelig skidt bagefter.

Der er lukket for kommentarer.